- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 336 φορές
Βέροια: Έγιναν τα αυτονόητα... κατόπιν εορτής!
Χρειάστηκε να... ματώσει ένας συμπολίτης μας στην οδό Κουντουριώτη, να αναδείξουμε το περιστατικό και τελικά να παρέμβει η Τροχαία υποχρεώνοντας τη ΔΕΥΑΒ να κινητοποιηθεί, ώστε να ριχτεί επιτέλους άσφαλτος στις επικίνδυνες τομές.
Την ίδια ώρα, στην οδό Εληάς εκτυλίσσεται το γνωστό σκηνικό του «ράβε-ξήλωνε», με τους κυβόλιθους να ξηλώνονται και να επανατοποθετούνται, ελπίζουμε οριστικά αυτή τη φορά!
Το ερώτημα προς τους υπεύθυνους είναι σαφές: πρέπει πάντα να σημειώνεται ατύχημα, να γίνονται δημοσιογραφικές καταγγελίες και να επεμβαίνει η αστυνομία για να γίνουν τα αυτονόητα; Η σωστή σήμανση και η άμεση αποκατάσταση των δρόμων αποτελούν βασική υποχρέωση οδικής ασφάλειας και όχι αγγαρεία που εκτελείται μόνο κατόπιν εορτής.







