ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3086 φορές

Προκλητικοί οι Γράφας – Κολοβός με τους δημοσιογράφους

Αφού σύμφωνα με καταγγελίες φιλάθλων, ότι στις αποδοκιμασίες τους  μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής της ομάδας τους Θωμάς Γράφας  αντέδρασε βρίζοντάς τους, η συνέχεια δόθηκε από τον Αθηναίο τεχνικό στην αίθουσα τύπου, έχοντας συμπαραστάτη τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Γ. Κολοβό.

Συγκεκριμένα αφού στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου, σε κάθε του σχεδόν πρόταση άφηνε υπονοούμενα για γραφόμενα στην εφημερίδα ΚΕΡΚΙΔΑ και το kerkidasport.gr,που είχαν να κάνουν με κριτική στο πρόσωπό τους, όταν στο τέλος των δηλώσεών του δόθηκε ο λόγος από τον υπεύθυνο Τύπου Παναγιώτη Γιαννόπουλο να κάνει ερώτηση ο εκδότης και ιδιοκτήτης των δύο μέσων Βύλλης Γαλανομάτης, ο Αθηναίος τεχνικός, σαν άλλος Τράμπ, του αφαίρεσε τον λόγο, λέγοντας ότι δεν απαντάει σε ερωτήσεις του.

Στην εύλογη διαμαρτυρία του θιγόμενου επενέβει ο Γ. Κολοβός ο οποίος έριξε «λάδι στη φωτιά», αποκαλώντας μερίδα του τοπικού τύπου εντολοδόχο.

Οι δύο αυτές προκλητικές ενέργειες είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση αντίδραση και να «ανάψουν τα αίματα» και ευτυχώς με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

Φαίνεται πως Γράφας και Κολοβός δεν έχουν πάρει χαμπάρι σε ποια ομάδα εργάζονται και έχουν μείνει στις αλάνες της Αθήνας, του Πειραιά, αλλά και γειτονικών με την Αττική Νομών. Μάλλον όταν λένε ότι η νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ στενοχώρησε κάποιους, εννοώντας αυτούς που τους κάνουν κριτική, να κρίνουν εξ΄ιδίων τα αλλότρια, αφού μόνο μυαλά σαν τα δικά τους ,μπορεί να σκέφτονται έτσι.

Όμως δεν φταίνε αυτοί που βρέθηκαν από το πουθενά, να εργάζονται σε μία επαγγελματική και ιστορική ομάδα όπως είναι η ΒΕΡΟΙΑ, με 16 χρόνια παρουσίας στην Α΄Εθνική και την SUPERLEAGUE, αλλά εκείνοι που τους προσέλαβαν με μοναδικό κριτήριο ότι θα είναι πειθήνια όργανά τους και θα ακούν στις εντολές τους, χωρίς να σκεφθούν πόσο μεγάλη ζημιά κάνουν στην ομάδα, η οποία έχει φθάσει στο χείλος του γκρεμού.