ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2048 φορές

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Παράταση στην αγωνία

Ενώ όλοι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας περίμεναν και με βάση τις δηλώσεις του Γιώργου Μπίκα στο kerkidasport.grπριν από μία εβδομάδα, να ξεκαθαρίσει το θέμα της αλλαγής του ιδιοκτησιακού της Βεροιώτικης ΠΑΕ, είτε θετικά είτε αρνητικά στο τέλος της εβδομάδας που μας πέρασε, κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε, με αποτέλεσμα ένα πέπλο μυστηρίου  και αβεβαιότητας να έχει απλωθεί στις τάξεις των φιλάθλων της «Βασίλισσας του βορρά».

Οι πιο αισιόδοξοι που είναι κοντά στους  υποψήφιους αγοραστές, θέλουν την Παρασκευή 20/1 ως την καταληκτική , κατά την οποία θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές, για την επίτευξη του deal.

Τώρα τι είναι αυτό που έχει τόσο καθυστερήσει την  πραγματοποίησή του, τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά και φυσικά παρακινδυνευμένο να αναφερθούν, γιατί κυκλοφορούν υπό τύπο κουτσομπολιού.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντος και των δύο πλευρών, θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου...η  εποχή Γιώργου και Χρήστου Μπίκα στην Βέροια. Οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο, ενώ λέγεται πως οι οικονομικές διαφορές των πρώην μεγαλομετόχων Θοδωρή Καρυπίδη- Γιώργου Αρβανιτίδη δεν μπορούν να βάλουν... φρένο στην αγοραπωλησία.

Η οικονομική διαφορά μεταξύ του τι ζητάει ο νυν μεγαλομέτοχος και τι δίνουν οι υποψήφιοι αγοραστές δεν είναι πολύ μεγάλη και θα καλυφθεί τελικά από τους αδελφούς Μπίκα.

Βεβαίως, θα υπάρξει άμεσα αλλαγή στη τεχνική ηγεσία, με τον Θωμά Γράφα να αποτελεί παρελθόν.