ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 830 φορές

Γ.Καντιμοίρης: «Σημαντικοί οι αγώνες με τον Ηρακλή»

Ο τερματοφύλακας της Βέροιας Γιώργος Καντιμοίρης μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» .

 Ο 34ρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε στο προχθεσινό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ, τα διοικητικά προβλήματα και τα κρίσιμα παιχνίδια με τον Ηρακλή.

 Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καντιμοίρης για:

 - το χθεσινό αποτέλεσμα: «Θέλαμε τη νίκη. Δεν μπήκαμε καλά, μετά ισορροπήσαμε αλλά δεχθήκαμε το γκολ σε δύσκολο σημείο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος για μας αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 - τις καλές του εμφανίσεις: «Καλό είναι αυτό. Όποιος αγωνίζεται πρέπει να δίνει το 100%. Προσπαθούμε για το καλύτερο και τώρα είναι η σειρά μου».

 - το ότι παλεύουν μόνοι τους, λόγω των διοικητικών προβλημάτων: «Είναι δύσκολο και όσοι είμαστε εδώ πρέπει να δίνουμε ότι μπορούμε».

 - το εάν υπάρχει διοίκηση: «Ο κ. Κολοβός είναι υπεύθυνος του τμήματος και αυτός είναι ο κρίκος με τη διοίκηση. Για να υπάρχει ομάδα πρέπει να υπάρχει και διοίκηση».

 - το αν νιώθουν αβεβαιότητα: «Αυτό είναι για όλη τη εβδομάδα. Όταν όμως πας στο παιχνίδι, παίζεις για την ομάδα και είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό».

 - τη μάχη στο τέλος της βαθμολογίας: «Μέχρι το τέλος θα γίνει μεγάλη μάχη. Είναι σημαντικό κάθε παιχνίδι. Τώρα εμείς έχουμε δυο παιχνίδια με τον Ηρακλή. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει πάνω κάτω στην βαθμολογία».

 - τα παιχνίδια με τον Ηρακλή: «Και για τις δύο ομάδες είναι σημαντικά τα παιχνίδια. Εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και θα πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, γιατί έχουμε πολύ βαρύ πρόγραμμα μετά. Σημαντική η χρονική περίοδος που αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή».