ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1228 φορές

Ο αδερφός του Ερικ Καντονά στη Βέροια, μαζί με τον Αντονιάν

Η ομοιότητα είναι τέτοια που αρκετοί πίστεψαν πως αντίκριζαν τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ερικ Καντονά.

 Ο λόγος για τον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του, τον Ζαν Μαρί Καντονά (στο μέσο της φωτό, μαζί με τον Ερικ, δεξιά και τον μικρότερος τους αδερφό, Ζοέλ), ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Γάλλου, αρμένικης καταγωγης και επικείμενου μεταγραφικού αποκτήματος της Βέροιας, του Γκάελ Αντονιάν (έχει περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και απομένουν οι υπογραφές).

Ο εκπρόσωπος του 22χρονου στόπερ είχε επισκεφτεί την χώρα μας και πριν από λίγα χρόνια, μαζί με τον διάσημο Γάλλο παιχταρά, που έγραψε ιστορία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγαπήθηκε όσο λίγοι, φορώντας το «7» στην πλάτη. Τα δύο αδέρφια έχουν την εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων Cantona Bro και είχαν βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για λογιαριασμό εκππομπής του Canal +, η οποία ασχολείται με τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του κόσμου. Οι αφοί Καντονά είχαν παρακολουθήσει το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ο Ερικ είχε βραβευτεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία του είχε δώσει δώρο και μία φανέλα.

Ο Ζαν Μαρί Καντονά είναι ηθοποιός, παραγωγός και μάνατζερ, όπως αποδεικνύει και η παρουσία του στη Βέροια , για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του δανεικού από τη Μαρσέιγ Αντονιάν. Μαζί τους είναι και Γιάννης Νικολιδάκης, ο έλληνας μάνατζερ, που εκπροσωπεί τον εν λόγω άσο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι καριέρα ηθοποιού ακολούθησε και ο Ερικ Καντονά, μετά την αποχώρηση του από την αγωνιστική δράση, ενώ το ίδιο είχε κάνει και ο μικρότερος αδερφός του Ζοέλ.