ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1797 φορές

Με Τερζή και Αντονιάν εναντίον του Ολυμπιακού

Κανονικά συνεχίστηκε  η προετοιμασία της «Βασίλισσας», για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στη Βέροια.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20 και μέχρι πρότινος συνεργάτη του Θ.Γράφα, του Τόλη Τερζή, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρόν, μηδέ εξαιρουμένου και του Αρμένιου 22χρονου διεθνή κεντρικού αμυντικού Γκαέλ Αντονιάν, ο οποίος από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στην πόλη της Βέροιας και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Αρμένιο να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο Σάββατο) και να αγωνίζεται, αν τον κρίνει ο Τερζήςότι είναι έτοιμος, εναντίον του Ολυμπιακού.

ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ  ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ Ο ΓΡΑΦΑΣ

Απλά πήρε τα μπογαλάκια του και έφυγε από τη ΒΕΡΟΙΑ ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος δεν χαιρέτησε, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τους μέχρι πρότινος παίκτες του , αλλά και υπαλλήλους στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ στο Ταγαροχώρι.

Αυτό και μόνο το γεγονός επιβεβαιώνει τις κακές σχέσεις που είχε με τους περισσότερους ο Αθηναίος τεχνικός, που στους 17 αγώνες ως προπονητής  της «Βασίλισσας», κατάφερε να κάνει αρνητικό ρεκόρ, αφού μετρούσε μόνο μία νίκη στον πάγκο της.