ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1277 φορές

Στο δρόμο για τη Βέροια από τη Σερβία ο Ντόστανιτς

Αν και η απόφαση που είχε παρθεί πριν από ένα περίπου μήνα, η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα, να συνεχίσει με τον Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της περιόδου, τελικά οι τρεις ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο, κυρίως όμως οι άσχημες εμφανίσεις με τους δύο τελευταίους, οδήγησε τους ανθρώπους της στην απόφαση να προσλάβουν νέο προπονητή, με την ελπίδα να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για παραμονή στην πρώτη κατηγορία, αντιστρέφοντας την κακή ψυχολογία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών.

 Και κάτι τέτοιο μόνον με μία αλλαγή προπονητή θα μπορούσε να γίνει, όπως άλλωστε συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο εκλεκτός της Βεροιώτικης ΠΑΕ ακούει στο όνομα Ράτκο Ντόστανιτς, με τον 58χρονο Σέρβο προπονητή να επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά το "διαζύγιο" με τον Λεβαδειακό .

Θα είναι η τρίτη φορά που ο Ντόστανιτς θα καθίσει στον Βεροιώτιο πάγκο, αφού έχει δουλέψει επί προεδρίας Γιώργου Αρβανιτίδη και συγκεκριμένα το 2007-2008 (7 αγώνες, με  1 νίκη-1 ισοπαλία κι 5 ήττες), καθώς και το 2013-2014 (σε 23 αγώνες, με 8νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες).

Ο Ντόστανιτς έχει συμφωνήσει προφορικά να εργαστεί ξανά στη Βέροια και βρίσκεται καθοδόν για την πρωτεύουσα της Ημαθίας, στην οποία αναμένεται το βράδυ. Θα επισκεφθεί τα γραφεία της ομάδας, όπου θα τον περιμένουν οι υπεύθυνοι, προκειμένου να τελειώσουν και τυπικά τις διαδικασίες πρόσληψής του.

Αύριο αναμένεται ο Ράτκο Ντόστανιτς να προπονήσει τους παίκτες της «Βασίλισσας».