ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 907 φορές

Oι τρεις παλιοί γνώριμοι και οι αναμνήσεις της Τούμπας

Μόνο οι Καντιμοίρης, Λόπεθ και Σισοκό έχουν παραμείνει από την προηγούμενη θητεία του Ράτκο Ντόστανιτς στη Βέροια, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει αρνητική παράδοση με τον ΠΑΟΚ

Περίπου τρία χρόνια αργότερα ο Ράτκο Ντόστανιτς συνάντησε στην Βέροια μόλις τρία γνώριμα πρόσωπα. Τους τερματοφύλακες Γιώργο Καντιμοίρη και Τζόναθαν Λόπεθ, αλλά και τον αμυντικό Μαχαμαντού Σισοκό, ο οποίος μάλιστα είχε φύγει στο τέλος της σεζόν 2013-14, όπως και ο Σέρβος τεχνικός και επέστρεψε ξανά φέτος στη ομάδα της Ημαθίας.

Ο 58χρονος προπονητής ανέλαβε για τρίτη φορά τη «Βασίλισσα του Βορρά» και θα αντιμετωπίσει (στο ντεμπούτο του) για τρίτη φορά τον ΠΑΟΚ ως προπονητής της και μάλιστα εκτός έδρας. Η πρώτη του θητεία την περίοδο 2007-08 τερματίστηκε μάλιστα στην Τούμπα, όταν ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος (με γκολ των Τόνι Γκονζάλες και Σάλμον), ενώ στην δεύτερη του παρουσία στον πάγκο της Βέροιας γνώρισε τη συντριβή από την ομάδα του Χουμπ Στέφενς με 4-1 (δύο γκολ ο Σαλπιγγίδης και από ένα οι Ολίσε και Μαντούρο, ενώ σκόρερ της Βέροιας ήταν ο Γκονσάλβες).

Να σημειώσουμε πως ο Ντόστανιτς ηττήθηκε και φέτος από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο πρότελευταίο του ματς στην τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού (0-1 με γκολ του Πέλκα).

ΠΗΓΗ: Α-SPORTS.GR(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ)