ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 619 φορές

Με «κάλπικο» πέναλτι προηγήθηκε ο ΠΑΟ της ΒΕΡΟΙΑΣ

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ πέφτει θύμα της διαιτησίας, χωρίς ωστόσο, κατά την πάγια τακτική της, να βγάλει κάποια ανακοίνωση διαμαρτυρίας, υπομένοντας έτσι σε ένα ακόμη παιχνίδια αδιαμαρτύρητα τα εγκληματικά διαιτητικά λάθη.

Το Σάββατο  οι "πράσινοι" νίκησαν πολύ εύκολα την ομάδα της Ημαθίας με 5-0 για την 23η αγωνιστική της Superleague, ωστόσο σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν έλειψαν τα σημαντικά λάθη από τους διαιτητές.

Η ομάδα του Ουζουνίδη προηγήθηκε από νωρίς με πέναλτι μετά από χέρι του Μίλιεβιτς, στην εν λόγω φάση όμως η μπάλα είχε χτυπήσει πρώτα στο πόδι του παίκτη και μετά στον αγκώνα. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι παρ' ό,τι από χθες είχε διαρρεύσει ότι ο βοηθός Πασχάλης ήταν αυτός που είχε υποδείξει την παράβαση στον διαιτητή Σκουλά, ο Θεσσαλός ρέφερι τόνιζε -προς τιμήν του- μετά το τέλος του αγώνα στον παρατηρητή διαιτησίας Χαράλαμπο Καρατζά, ότι ήταν καθαρά δική του απόφαση. Σε ό,τι αφορά δε το δεύτερο πέναλτι, ο Σκουλάς ορθώς υπέδειξε την παράβαση.

Από εκεί και πέρα όμως, ο ίδιος βοηθός μετά το κάλπικο 1-0, άφησε να εξελιχθούν άλλες δύο φάσεις στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ και να κινδυνεύσει η εστία της από φάσεις που ξεκίνησαν από καθαρή θέση οφσάιντ.

Σοβαρό λάθος υπήρξε και στο ακυρωθέν γκολ του Παναθηναϊκού στο 20' με τον Κλωναρίδη ο οποίος -έστω κι οριακά- καλυπτόταν. Η φάση ήταν δεδομένα πολύ δύσκολη καθώς δίπλα στον Κλωναρίδη ήταν ο -επίσης οριακά εκτεθειμένος- Βιγιαφάνιες, πλην όμως δεν πρόκειται να... σώσει τον β' βοηθό Πασχάλη.

Ο παρατηρητής ανέφερε στους διαιτητές ότι θα κάνει χρήση βίντεο, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμησή του όμως τόσο ο διαιτητής, όσο κι ο βοηθός οδεύουν προς παραπομπή, ήτοι θα... ξεκουραστούν για κάποιες αγωνιστικές.