ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 872 φορές

Πέρασε αλώβητη από το «καυτό» Χαριλάου η ΒΕΡΟΙΑ

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία απέσπασε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Άρη στο σχεδόν κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κυανέρυθροι» παρουσίασαν δύο διαφορετικά πρόσωπα, καθώς στο πρώτο μέρος είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους γηπεδούχους, ενώ στην επανάληψη έδωσαν χώρο στον Άρη και λίγο έλλειψε να το πληρώσουν.

Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες μπήκαν ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο διατηρώντας τον έλεγχο του ρυθμού σε όλη την διάρκεια του πρώτου 45λέπτου.

Μάλιστα έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά στο 11’ ο Διούδης απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Μπεν ενώ στο 17’ η κεφαλιά του Παυλιδη στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από φάουλ του Καλτσά, κατέληξε άουτ.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Καντιμοίρη, ο οποίος ήταν απλός θεατής σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ντόστανιτς μπήκαν ακόμα καλύτερα και στο 46’ ο Μπαργκάν λίγο έλλειψε να κρεμάσει τον Διούδη, ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ στο 48’ ο Παυλίδης βρήκε ωραία τον Καλτσά μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου αποκρούστηκε σωτήρια από τον Βαγγέλη σε κόρνερ!

Μετά το 50’ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι και στο 51’ απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Καντιμοίρη, όταν μετά από σέντρα του Τσουμάνη ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους «κίτρινους» χάθηκε στο 64’ όταν ο Τσουμάνης έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Τάτος έκανε το σουτ στην κίνηση από την καρδιά της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ!

Οι Βεροιώτες απάντησαν άμεσα και στο 67’ ο Καλτσάς σούταρε στην κίνηση μέσα από την περιοχή αλλά ο Διούδης μπλόκαρε σταθερά.

Στην συνέχεια το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ της νίκης.

Ωστόσο η μοναδική καλή φάση ήταν αυτή του 72’ όταν Μπουγαΐδης σούταρε από την περιοχή, ο Καντιμοίρης απέκρουσε προσωρινά και ο Γεωργιάδης απομάκρυνε τη μπάλα πριν προλάβει και πάει σε πόδια παικτών του Άρη.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Προσπάθησε να μοιράσει το καρπούζι στη μέση ο διαιτητής Μήτσιος και σε γενικές γραμμές τα κατάφερε.

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (70’ Οικονομόπουλος), Βαγγέλη, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (84’ Κουσίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (84’ λ.τ. Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης (78’ Τραπ), Καλτσάς (72’ Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαργκάν, Αμαραντίδης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 17/02…