ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1483 φορές

Σε περίοδο ακόμη πιο στενής λιτότητας η «Βασίλισσα»

Μπορεί στη ΒΕΡΟΙΑ οι προπονήσεις των παικτών να συνεχίζονται, όμως η σκέψη όλων των φίλων της ομάδας είναι στην επόμενη μέρα της «Βασίλισσας», αφού όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία του έμψυχου δυναμικού της σε λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν, μιας και λήγουν 25 συμβόλαια και με τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, ελάχιστα από αυτά θα ανανεωθούν.

Ο ι φήμες για αλλαγή του ιδιοκτησιακού, που κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας εδώ και λίγες ημέρες, σίγουρα δεν αφήνουν αδιάφορο τον κόσμο, ο οποίος όμως έχοντας νωπές στη μνήμη του  το πρόσφατο ενδιαφέρον των αδελφών Μπίκα, αλλά και το ναυάγιο που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις του Ιανουαρίου, είναι «κουμπωμένος» και κρατάει μικρό καλάθι, για τις εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν από το νέο(;) ενδιαφέρον  των Βεροιωτών επιχειρηματιών.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε εδώ, ότι εάν πραγματικά υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον, καλό θα είναι από την πλευρά των υποψηφίων αγοραστών να βγει σχετική ανακοίνωση,  προκειμένου ο πολύπαθος φίλαθλος της ομάδας να μην θεωρεί όλα όσα ακούγονται κουτσομπολιά.

Αυτή την στιγμή πάντως στις τάξεις της ΠΑΕ, λόγω κυρίως της οικονομικής αδυναμίας που υπάρχει σε αυτήν, επικρατεί η σκέψη να συνεχίσει κανονικά η ομάδα στην Β΄ Εθνική, όπου όμως δεν θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά θα κάνει κατά κάποιο τρόπο συντήρηση με πολύ χαμηλό μπάτζετ.

Θα βασιστεί κυρίως σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Κ20 και οι οποίοι ήδη έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός την τελευταία αγωνιστική της S.L. στον αγώνα με την Ξάνθη, και 4-5 ακόμη από αυτήν που θα γίνουν επαγγελματίες, ενώ θα ενισχυθεί με κάποιους άλλους έμπειρους παίκτες, προκειμένου να μην «πέσουν στα βαθειά» μόνοι τους οι πιτσιρικάδες.

Σε αυτήν την περίπτωση στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα είναι ο Τόλης Τερζής, αφού γνωρίζει πολύ καλά τους νεαρούς παίκτες, μιας και μέχρι πρότινος δούλευε μαζί τους στα τμήματα υποδομής, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά, χάρις στο ενδιαφέρον και το μεράκι του ίδιου, αλλά και των άλλων δύο προπονητών του Δημήτρη Χριστοφορίδη της Κ17 και του Γιάννη Καψαλιάρη της Κ15.