ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1142 φορές

Παρελθόν ο Ράτκο Ντόστανιτς από τη «Βασίλισσα»

 

Παρελθόν ο Ράτκο Ντόστανιτς από τη «Βασίλισσα»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς συνεχίζει να βρίσκεται στο Βελιγράδι, όπου ως γνωστόν είχε μεταβεί την προηγούμενη εβδομάδα και παρακολουθείται από τον γιατρό του, ύστερα από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον άμεσο συνεργάτη του Θεόδωρο Σκίφτα, μας είπε ότι η κατάσταση της υγείας του Σέρβου τεχνικού είναι πολύ καλή και ότι σύντομα θα έρθει στην Βέροια προκειμένου να συζητήσει για την ανανέωση η μη της συνεργασίας του με την ομάδα της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Σίγουρα η περίπτωση του Ντόστανιτς είναι η καλύτερη για την «Βασίλισσα», αφού έχει δείξει δείγματα γραφής την περίοδο που έληξε, τόσο σαν προπονητής, όσο και σαν άνθρωπος, και σε αυτόν οφείλεται η αλλαγή κλίματος μέσα στα αποδυτήρια, αλλά  και η αγωνιστική ανάτασή της, ανεξάρτητα αν δεν επετεύχθη ο στόχος της παραμονής.

Από την άλλη όμως υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο Σέρβος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. ‘Έχει πάρει έναντι ένα χρηματικό ποσό, είναι χολωμένος από το γεγονός ότι δεν έχει πάρει όλα τα χρήματα που έχει συμφωνήσει, ενώ  είναι και απογοητευμένος από την όλη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, στην οποία, η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν λειτουργεί όπως πρέπει σε μία επαγγελματική ομάδα και δει επιπέδου SOUPERLEAGUE.

Μία άλλη άποψη που επικρατεί στο στρατόπεδο της ΒΕΡΟΙΑΣ έχει να κάνει με την μη  ανανέωση την συνεργασία της με τον Σέρβο τεχνικό, όχι γιατί δεν είναι ικανοποιημένη από την προσφορά του σε αυτήν, αλλά γιατί θέλει να ρίξει κατά πολύ το μπάτζετ της νέας περιόδου και να συνεχίσει κατά πλειοψηφία με παίκτες από την Κ20, οπότε σε μία τέτοια περίπτωση θα οδηγηθεί στην λύση του Τόλη Τερζή, που γνωρίζει τους νεαρούς παίκτες, αφού δουλεύει μαζί τους  στα τμήματα υποδομής  εδώ και τρία χρόνια.