ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1016 φορές

Νέα συντριβή για την Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της Βέροιας με 1-4 στο προπονητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, στα πλαίσια εξ αναβολής αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Κ20.

Στο 50’ Ο Σιχλιμοίρης έφυγε σε αντεπίθεση, σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά της μπάλας, ο Ψαρράς Ι. με αριστερό βολέ πέτυχε το 0-1. Στο 70′ κάθετη πάσα του Μούτσιου στον Αλεξίου, ο τελευταίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας πέρασε και τον τερματοφύλακα και έγραψε το 0-2. Η Βέροια μείωσε σε 1-2 στο 75′ με τον Βασάρα. Ο Ψαρράς Ι. στο 90′ με κεφαλιά νίκησε τον Βενετικίδη, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ 2′ αργότερα ο Μούτσιος «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα με καταπληκτική κάθετη μπαλιά προς τον Γκλεγκλέ που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 1-4.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Αιρατζής (46′ Πατσαβούρας), Ευθυμιάδης, Ράδης, Κουμπαρόπουλος (55′ Στυλίδης), Δόρρης, Βασάρας, Καραγιάννης, Τσιούχας, Μαυριάς, Τσιότρας.

 ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαϊωάννου, Ψαρράς Ν., Κιτσάκης, Ζήκος, Μπελλά, Λαμπίρης, Λιάππης (55′ Λιάσος), Μούτσιος, Σιχλιμοίρης (87′ Τσούνης), Ψαρράς Ι., Αλεξίου (82′ Γκλεγκλές).