ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1393 φορές

Φως στο τούνελ;

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ¨ΚΕΡΚΙΔΑ";

ΕΜΠΡΑΚΤΟΤΟΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΜΠΙΚΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ

3 ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ», ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

3 ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

3 "ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ" ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/5

Αυτή την εβδομάδα τελειώνουν και τυπικά οι υποχρεώσεις των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποίοι μετά τις 18/5 θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους, πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους συναδέλφους τους της S.L.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα έχει υποβιβαστεί, αλλά και στο ότι τα συμβόλαια της συντριπτικής πλειοψηφίας των παικτών (25 συνολικά και όλοι πρώτης γραμμής) λήγουν στις 30/6 και σχεδόν κανένας από αυτούς (υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν έχει σκοπό να ανανεώσει την συνεργασία του με την ΠΑΕ που έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ  από πλευράς οργάνωσης βρίσκεται πολύ πίσω ακόμη και από ομάδες της F.B.L.

Επίσης τροχοπέδη αποτελεί, ώστε κάποιοι παίκτες να συνεχίσουν στη «βασίλισσα»  και το γεγονός ότι κανένας από τη διοίκηση (αλήθεια ποια διοίκηση;) δεν έχει ενδιαφερθεί να έρθει σε επικοινωνία και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους, δείχνοντας παντελή αδιαφορία για το τι μέλει γενέσθαι.

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ

Οι τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν στην εφημερίδα μας, σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό, επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον και πάλι των αδελφών Μπίκα, οι οποίοι εδώ και δέκα μέρες  συζητάνε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, με διαφορετικά πλέον οικονομικά δεδομένα από ότι τον Γενάρη, αφού από τότε οι υποχρεώσεις στην ΠΑΕ έχουν αυξηθεί και γιατί από τη νέα σαιζόν αυτή θα αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική, όπου τα έσοδα είναι ελάχιστα.

Οι δύο πλευρές προκειμένου να ξεκαθαρίσουν γρήγορα τα πράγματα και οι νέοι ιδιοκτήτες να έχουν το χρονικό περιθώριο να προγραμματίσουν για τη νέα περίοδο, με προτεραιότητα την επαφή με τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα από το τωρινό έμψυχο δυναμικό, αφού το οικονομικό «ξεσκόνισμα» φαίνεται ότι θα πάρει αρκετό χρόνο, όρισαν το ποσόν του 1.200.000 ευρώ ως το «άνοιγμα» που ισχυρίζεται ο νυν μεγαλομέτοχος ότι έχει αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ και αν στην πορεία οι οφειλές ξεπεράσουν αυτό το ποσό, τότε η διαφορά που θα προκύψει θα καλυφθεί από τα χρήματα που αυτός (ο μεγαλομέτοχος) θα πάρει για την πώληση.

Να λοιπόν που οι ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον της «Βασίλισσας» δεν έχουν χαθεί και είναι σίγουρο ότι μία εμπλοκή των συγκεκριμένων Βεροιωτών επιχειρηματιών, μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να έχει για αυτήν. 

Από την άλλη, αν τελικά δεν θελήσει ο μεγαλομέτοχος να δώσει την ομάδα, όπως έκανε τον Γενάρη, τότε με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει σε αυτήν, το μέλλον της κρίνεται αβέβαιο. Σε αυτή την περίπτωση εικάζεται ότι ναι μεν θα κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της  Β΄ Εθνικής, όμως θα κινηθεί με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Θα στηριχτεί σε παίκτες, όπως γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο μας, κατά το πλείστον από την Κ20 (ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι την ικανότητα  να την πλαισιώσουν) και από εκεί και πέρα ότι βγει.

 Κλείνοντας το κεφάλαιο ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ να τονίσουμε ότι αποτελεί ανάγκη, γιατί όχι και υποχρέωση, όπως γράψαμε και στο προηγούμενο φύλο μας, απέναντι στον κόσμο που αγωνιά για τις εξελίξεις, οι αδελφοί Μπίκα να τοποθετηθούν επισήμως, ξεκαθαρίζοντας θέσεις και προθέσεις που έχουν ή ενδεχόμεναβδεν έχουν για την ομάδα της πόλης τους. Άλλωστε κάτι τέτοιο έπρεπε να είχαν πράξει και τον Γενάρη, όταν υπήρχε έμπρακτο ενδιαφέρον από την πλευρά τους, ανεξάρτητα αν δεν υπήρξε θετική εξέλιξη στο θέμα.

ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ

Την εβδομάδα που μας πέρασε, άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» πέρασαν την πόρτα της εξόδου. Πρόκειται για τους Στόιτσεφ, Καλί, Κάλβο και Σαρπόνγκ, που ακολούθησαν σε αυτήν τους πρώην πλέον συμπαίκτες τους Άρτσε, Σισοκό, Σουλέ, Χατζί, Αντονιάν και Τόμας.

Έτσι ο αριθμός των παικτών που έμειναν να προπονούνται στη ΒΕΡΟΙΑ είναι 20, από τους συνολικά 30.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών οι περισσότεροι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ είδαν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς τους, έναντι αυτών που έχουν να πάρουν από μισθούς αλλά και την υπογραφή των συμβολαίων τους.

Τώρα πότε θα γίνουν άλλες πληρωμές δεν το γνωρίζει κανείς. Οι πιο αισιόδοξοι όμως αφήνουν να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο θα γίνει από τους νέους ιδιοκτήτες.