ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2001 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ποιοι προχώρησαν σε προσφυγές, ποιοι χάρισαν χρήματα.

Με το που έπεσε και επίσημα η αυλαία στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ της περιόδου 2016-27 με την τελευταία προπόνηση  της προηγούμενης Πέμπτης, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές της προχώρησαν σε προσφυγές, στην προσπάθειά τους να διασφαλίσουν δικαστικά τα οφειλόμενα. Έτσι από εδώ και πέρα το ερώτημα στη Βέροια είναι πόσοι δεν θα κάνουν προσφυγή.

Τον... δρόμο λοιπόν του Λόπεζ και του Ασίγκμπα που έκαναν προσφυγή στις αρχές της εβδομάδας, ακολούθησαν και οι Καλί, Σισοκό.

Φυσικά υπάρχουν και παίκτες που έκαναν προσφυγή χωρίς να περιμένουν να τελειώσει επίσημα η περίοδος , ακόμη και πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, όπως οι Τόμας, Μπελαίντ, Τζιώρας, ενώ από τον Γενάρη ο Βίτι εγκατέλειψε την Βεροιώτικη ΠΑΕ και οι εκ των αρχηγών της  ο Ισπανός Μαλόν, προτίμησε την Β΄Ισπανίας και ο Μαραγγός πήγε στον Πλατανιά, χωρίς να "περισεύουν" στην ομάδα.                           

Από την άλλη όμως έχουμε και ποδοσφαιριστές που λειτούργησαν εκ διαμέτρου αντίθετα, σεβόμενοι και μόνο την ιστορία της «Βασίλισσας», όπως ο Καντιμοίρης, Καπετάνος, ο Σαρπόνγκ και ο Κάλβο, οι οποίοι έφυγαν σαν κύριοι, χωρίς να απαιτήσουν τα χρήματα για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, αισθανόμενοι την δύσκολη θέση της ομάδας που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στο ρόστερ της και συγχρόνως αποδεχόμενοι κατά κάποιο τρόπο, ότι και οι ίδιοι φέρνουν ευθύνη για τον υποβιβασμό της.

Μένει λοιπόν να φανεί πόσοι από τους ποδοσφαιριστές που κουνάνε... μαντήλι, θα βαδίσουν στα… χνάρια των προαναφερθέντων και κατ’ επέκταση ποια θα είναι τα συνολικά χρέη που θα ακολουθήσουν στην Βέροια στη Β’ Εθνική και θα βαρύνουν την όποια διοίκηση.