ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1780 φορές

Δεν έκανε έφεση η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - Χωρίς άδεια στην Football League!

Χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη αδειοδότηση θα πάρει μέρος η "Βασίλισσα του βορρά" στο νέο πρωτάθλημα της Football League, μετά τον υποβιβασμό της από τη μεγάλη κατηγορία.

Οι "κυανέρυθροι" σε πρώτη φάση δεν πήραν την αδειοδότηση (όπως και ο Ηρακλής) και οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα ασκήσουν έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης, ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση και από τη δευτεροβάθμια επιτροπή και αν δικαιωθούν να αγωνιστούν χωρίς περιορισμούς τη νέα σεζόν.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε και οι Βεροιώτες προτίμησαν να μην καταθέσουν την έφεση, μιας και λόγω των προσφυγών που "έσκασαν" τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολο (έως αδύνατο) να δικαιωθούν!

Έτσι η "Βασίλισσα" θα πορευθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού θα έχει να αντιμετωπίσει τους ακόλουθους περιορισμούς:

– Να αποκτήσει μόνο έναν ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας, ανεξαρτήτως εθνικότητας την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2017 δηλαδή (μεταγραφή, ανανέωση ή δανεισμό).

– Έναν Έλληνα χωρίς όριο ηλικίας τον Γενάρη του 2018.

– Μπορούν να γίνουν μόνο δύο ανανεώσεις ή επεκτάσεις άνω των 23 ετών (μετά την 1/1/1994), ανεξαρτήτως εθνικότητας.

– Απεριόριστες μεταγραφές ποδοσφαιριστών γεννημένων μετά τις 1/1/1994, δηλαδή κάτω από 23 χρόνων.

Ακόμη από τα ποσά που αναλογούν σε μη αδειοδοτούμενη ΠΑΕ εκ των αμοιβών κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών και λοιπών συναφών δικαιωμάτων, η Super League θα παρακρατεί ποσό 20% το οποίο θα καταβάλλεται σε εξόφληση υποχρεώσεων της εν λόγω ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές και προπονητές, δυνάμει αμετάκλητων αποφάσεων των Επιτροπών Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ που θα έχουν εκδοθεί κατά το χρόνο της επικείμενης διαδικασίας αδειοδότησης ΕΠΟ και δυνάμει των όποιων ΠΑΕ τυχόν δεν θα λάβει άδεια ΕΠΟ, κατά την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης.