ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1618 φορές

Ποιος μιλάει

Ένας από τους προπονητές που δούλεψαν φέτος στη Βέροια, προς μεγάλη έκπληξη και του ίδιου φυσικά, ήταν ο Θωμάς Γράφας.

Ο Αθηναίος προπονητής κάθισε στον πάγκο της Βασίλισσας του Βορρά σε 17 παιχνίδια, αλλά αποχώρησε στα μέσα Ιανουαρίου, αφού μέχρι τότε κατάφερε να χάσει πολύτιμους βαθμούς με όλους τους βασικούς αντιπάλους της ομάδας του στην διεκδίκηση της παραμονής, να καθιερώσει βασικό, με άνωθεν φυσικά εντολές τον Χαροντάκη, για τον οποίο έγινε εκείνη την περίοδο πολύς λόγος για το πώς παίζει στην S.L., ενώ έκανε άνω κάτω τα αποδυτήρια, έχοντας κακές σχέσεις με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, οδηγώντας στην έξοδο τον Βεροιώτη αρχηγό της ομάδας Στέλιο Μαραγκό.

 Ο 47χρονος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Αθηναικό site, εξήγησε μεταξύ άλλων, γιατί κατά τη γνώμη του δεν κατέστη εφικτό να μείνει στη Super League η ΒΕΡΟΙΑ, προτάσσοντας ως κύρια αιτία τον παράγοντα τύχη!!!

 Η απάντησή του ήταν:                                                                    

"Κατά τη γνώμη μου το εφετινό υλικό ήταν ποιοτικό. Κατά τη θητεία μου σημειώθηκαν θετικά αποτελέσματα και μάλιστα απέναντι σε ομάδες που τερμάτισαν ψηλά στη βαθμολογία. Όταν αποχώρησα, η ομάδα ήταν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, άρα εντός στόχων. Ο παράγοντας τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ενώ εκτιμώ ότι δεν υπήρχε στην ομάδα η απαιτούμενη ηρεμία".