ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1473 φορές

Όλα ανοιχτά για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ

ΘΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΠΙΚΑ. 

Ενώ όλα έχουν ατονήσει σε ότι αφορά την αγορά της ΠΑΕ από τους αδελφούς Μπίκα, το συμπέρασμα στο οποίο οδηγούνται όλοι στη Βέροια, με το τι μέλει γενέσθαι με το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας, είναι ότι  αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις προθέσεις του μεγαλομετόχου της, του ανθρώπου που κάνει το απόλυτο κουμάντο σε αυτήν και έχει στα χέρια του τις τύχες της.

Θα πρέπει όμως ο συγκεκριμένος να ξεκαθαρίσει αν πραγματικά θέλει να την κρατήσει και αν ναι τότε να προχωρήσει στον προγραμματισμό της νέα περιόδου άμεσα, γιατί έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Αυτό πάντως που σε πρώτη φάση φαίνεται να δρομολογείται στην ΠΑΕ, μετά την απόφαση  να μην καταθέσει έφεση κατά της μη αδειοδότησής της, με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι να «χτίσει» μία νέα ομάδα, την ομάδα του μέλλοντος.

 Για αυτό το λόγο άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό είναι αλήθεια, προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο ο Γιώργος Κικερίδης, ένας άνθρωπος που και στο παρελθόν επί εποχής Αρβανιτίδη δούλεψε ως σκάουτερ για λογαριασμό της, αλλά και ως υπεύθυνος των μεταγραφών, φέρνοντας παίκτες με μεγάλη προσφορά στη «Βασίλισσα» όπως οι Κάντι, Μπεν, Ολαιτάν, Κόστλι κ.α.

Ένα άλλο γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ετοιμάζεται ένα νέο ξεκίνημα και πως ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του τις τύχες της ΠΑΕ τελικά θα παραμείνει σε αυτή, είναι η προσπάθειά του να κλείσει όσο περισσότερες οικονομικές εκκρεμότητες έχει με τους παίκτες, προκειμένου να περιορίσει τις προσφυγές.