ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1937 φορές

Το φαβορί και τα αουτσάιντερ για τον πάγκο της «Βασίλισσας»

Μπορεί το διοικητικό τοπίο στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να παραμένει θολό, με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο, παρά τα προβλήματα, να μην θέλει να απεμπλακεί από αυτήν, η και να μην μπορεί, όμως κάποια βασικά θέματα, όπως αυτό του προπονητή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αφού έχουν γίνει ήδη οι διερευνητικές επαφές με κάποιους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομά του.

Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ακούγεται έντονα το όνομα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο της «Βασίλισσας» το 2010 κα ικέρδισε με αυτήν την άνοδο στην Β΄ Εθνική, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, εργαζόταν στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του σήμερα το μεσημέρι, δεν αρνήθηκε ότι έχει επαφές με την ομάδα και μάλιστα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι σύντομα οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και θα συνεργαστούν για τη νέα περίοδο 2017-18.

Όμως ο Χαραλαμπίδης δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού σε αυτήν έχουν προταθεί ακόμη ο Άγγελος Διγκόζης, που πρόσφατα εργάστηκε στην Καβάλα και ο Σίνισα Γκόγκιτς πρώην προπονητής του Αχαρναικού, ενώ στα υπ΄όψιν είναι και ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ράτκο Ντόστανιτς, εάν φυσικά το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του.

Ο άνθρωπος που έχει επιφορτιστεί με τον αγωνιστικό  σχεδιασμό της νέας περιόδου, η οποία  θα βρει την ομάδα στην Football  League, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, ο Γιώργος Κικερίδης, έχει ήδη έτοιμο τον σχεδιασμό, προκειμένου η ΒΕΡΟΙΑ να παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα ανταγωνιστική και να αποδείξει ότι κακώς πολλοί την έχουν ξεγραμμένη.

Ο Κικερίδης έχει ήδη έτοιμο κατά 70% το νέο ρόστερ της «Βασίλισσας», με το νέο τεχνικό να «βάζει και αυτός την δική του πινελιά», με παίκτες της επιλογής του, που θα ήθελε να φέρει  σε αυτήν.

Οι επόμενες μέρες πάντως θα είναι κρίσιμες και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.