- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 745 φορές
Επιστροφή στις ρίζες για τον Λ. Πέγιο
Ολοκληρώθηκε και τυπικά άλλη μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας του Λευτέρη Πέγιου 18 ετων ( γενν 1999) που ξεκίνησε από τα σπλάχνα του Μέγα Αλεξανδρου γέννημα θρέμμα της Αγίας Μαρίνας .
Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας με τα χρώματα του Μακροχωρίου .
Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης το Δ.Σ καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και στο χωριό του την Αγία Μαρίνα και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.
Θα προσπαθήσουμε όλα τα παιδιά απο την Αγία Μαρίνα που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες που έχουν το ποδοσφαιρικό υπόβαθρο παντα σε συνεννόηση με τους προπονητές να είναι απο φετος μέλη της οικογένειας του Μέγα Αλεξανδρου.
Σχετικά Άρθρα
-
ΕΠΣΗ: Πώς θα συνεχιστούν τα Πρωταθλήματα Υποδομών Κ16-Κ12-Κ10-Κ8 -
Μαίνεται η μάχη στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας -
SL1: Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής - Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε τον ΠΑΟΚ, στην κορυφή ο Ολυμπιακός -
Γ’ Εθνική: Το πανόραμα της αγωνιστικής - Βέροια στην κορυφή, ήττα για την Αλεξάνδρεια