ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1351 φορές

ΑΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «Γιατί όχι και πρωταθλητισμό»

Οι δρόμοι τους αντάμωσαν ύστερα από επτά χρόνια, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την τότε συνεργασία του με την «Βασίλισσα», όπως άλλωστε τόνισε στην εισαγωγή του κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στα τοπικά ΜΜΕ της Βέροιας .

Σε αυτήν παρουσιάστηκε αισιόδοξος, ότι μαζί με τους συνεργάτες του θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την κατηγορία, το οποίο δεν έκρυψε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τον φίλαθλο κόσμο, του οποίου δικαιολόγησε την πικρία, να κατέβει στο γήπεδο και να είναι κοντά στην ομάδα. Και αν δεν το κάνει, θα τον αναγκάσει όπως τόνισε, με το καλό ποδόσφαιρο που θα παίζει.

Συγκεκριμένα ο Καστοριανός τεχνικός είπε:

 «Είναι ομάδα που την έχω στην καρδιά μου. Με βοήθησε πολύ προπονητικά και δεν το σκέφτηκα καθόλου να έρθω. Είχαμε μια άνοδο και μια καλή ομάδα στην Β’ εθνική».

Για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει: «Η Βέροια είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο για να πρωταγωνιστήσει. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά με τους συνεργάτες μου κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Θα δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα και θα έρθει ο κόσμος να την αγκαλιάσει.

Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα δουλέψω σκληρά. Στο τέλος θα έχουμε μια μεγάλη επιτυχία, να χτυπήσουμε ακόμη και το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση αν οι νεαροί που θα έρθουν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό απάντησε: « Με την όρεξη και την ταχυδύναμη που θα έχουν αυτά τα παιδιά και με την κατάλληλη δουλειά, μπορούν να χτυπήσουν την άνοδο.

Θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις ώστε αυτά τα παιδιά που θα έρθουν να μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Είμαστε σε καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε ανακοινώσεις».

Για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία και πότε θα ολοκληρωθεί το ρόστερ: «Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, στις 24 Ιουλίου, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το 80% του ρόστερ, το οποίο θα αποτελείται από 25 παίκτες θα αποτελούν τη νέα ομάδα».

Για το αν φοβάται τα οικονομικά προβλήματα, απάντησε: «Προβλήματα έχουν όλες οι ομάδες. Με το ρόστερ που δημιουργούμε, πιστεύω θα βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Ο κόσμος οφείλει να έρθει και να αγκαλιάσει την ομάδα. Πιστεύω ότι και εμείς θα τον αναγκάσουμε με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε, να έρθει στο γήπεδο».

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Εκτός από την συνέντευξη τύπου του προπονητή, από την διοίκηση της Βέροιας δόθηκαν και οι παρακάτω ειδήσεις:

*Οι μεταγραφές έχουν συμφωνηθεί, εκτός από τερματοφύλακα και φορ, ενώ έχουν δωθεί και προκαταβολές.

**Όλες οι εκκρεμότητες της Βέροιας έχουν δρομολογηθεί, τόσο σε παλαιότερες οφειλές όσο και σε τρέχοντα θέματα (προετοιμασία, ιματισμός κλπ).

*Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα τμήματα υποδομών. Από την πρώτη μέρα που έπεσε η ομάδα, οι γονείς έσπευσαν αμέσως να πάρουν τα δελτία των παιδιών τους. Δεν ζητήθηκε από κανένα παιδί χρήματα για να δοθεί δελτίο.

 Κανένας παίκτης από τα τμήματα υποδομής δεν φεύγει με ελευθέρας, αλλά θα πάνε σε άλλη ομάδα μόνο με υποσχετική.

Θα λειτουργήσει μόνο ένα τμήμα υποδομής το Κ19, με προπονητή τον Γιάννη Καψαλιάρη.

*Οι προπονήσεις θα γίνονται μόνο πρωί στις 11. Επίσης θα γίνονται ατομικές προπονήσεις από εξειδικευμένους προπονητές πάνω σε αδυναμίες των παικτών.

* Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Μαντζιαρίδης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων ο Κοτταρίδης.