ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1344 φορές

Στενεύουν τα περιθώρια στη «Βασίλισσα»

Στενεύουν τα περιθώρια στη ΒΕΡΟΙΑ, καθώς πλησιάζει η ημέρα της πρώτης συγκέντρωσης του έμψυχου δυναμικού της, που είναι η Δευτέρα 24/7.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή  Απόστολου Χαραλαμπίδη στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, το 80% των μεταγραφών θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει:«Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, στις 24 Ιουλίου, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το 80% του ρόστερ, το οποίο θα αποτελείται από 25 παίκτες».

Μέχρι σήμερα οι μεταγραφές γίνονται με το "σταγονόμετρο", αφού η ΠΑΕ πραγματοποίησε μόλις τέσσερεις, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της στη συνέντευξη τύπου,οι μεταγραφές έχουν συμφωνηθεί, εκτός από τερματοφύλακα και φορ και έχουν δοθεί και προκαταβολές.

Με δεδομένο ότι στην ομάδα έως τώρα υπάρχουν 8 δελτία (4 των νεοαποκτηθέντων και 4 των παικτών που παρέμειναν από την Κ20), θα πρέπει στις επόμενες πέντε ημέρες, μέχρι το πρώτο ραντεβού, να ανακοινωθούν  αν όχι 15, τουλάχιστον 12 παίκτες, προκειμένου να είναι όσο πιο «γεμάτο» το ρόστερ της.

Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να γίνει, ώστε οι κάποιες ελπίδες που έχουν δημιουργηθεί στον φίλαθλο κόσμο να μην αποδειχθούν ψεύτικες.