ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 838 φορές

Με στόχο την πρόκριση η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Αιγινιακό

Πρώτη επίσημη εμφάνιση της ΒΕΡΟΙΑΣ σήμερα στο γήπεδό της, όπου αντιμετωπίζει στην ρεβάνς του 1-0 τον Αιγινιακό στις 6μμ.και χρειάζεται τη νίκη με διαφορά δύο τερμ’ατων για να περάσει στους ομίλους του κυπέλλου, όπου την περιμένουν ο ΠΑΟΚ, ο Λεβαδειακός, ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Η αγωνιστική κατάσταση αυτή την στιγμή, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στον οποίο η ομάδα μόλις και μετά βίας συμπλήρωσε 11άδα, είναι πολύ καλύτερη, καθώς στο ρόστερ έχουν ήδη προστεθεί πέντε νέα πρόσωπα. Έτσι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα υπολογίζει σήμερα σε 16 παίκτες.

Τα νέα πρόσωπα είναι ο Ουνγιαλίδης, ο Γιαγκιόζης και οι προερχόμενοι από την Κ20 Τσιούχας, Λαζόπουλος και Νύκταρης.έτσι ο Καστοριανός τεχνικός θα κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική 11άδα, σε σχέση με το παιχνίδι που έγινε στο Αιγίνιο πριν 10 ημέρες.

Στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα, εκτός των προαναφερθέντων συμπεριελήφθησαν και οι: Σολεϊμέζογλου, Δόρης, Ράδης, Ζυγκιρίδης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Λίταινας.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Παπαδόπουλος από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας,ο οποίος ελπίζουμε ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, μιας και εκφράζονται φόβοι ως προς την αντικειμενικότητά του, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει σφυρίξει τα περισσότερα φιλικά της ομάδας  του Αιγινίου.