ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1187 φορές

Τεράστιο διπλό της «Βασίλισσας» στα Γιάννινα!

Πολύ μεγάλο διπλό πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ στα Γιάννινα, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού ΠΑΣ με χρυσό σκόρερ τον Μπεν στο φινάλε του αγώνα!

Οι «κυανέρυθροι» πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία, σπάζοντας παράλληλα μια ιδιαίτερα δυσμενή παράδοση, αφού δεν είχαν κερδίσει ποτέ στους «Ζωσιμάδες».

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάνουν αναγνωριστικό παιχνίδι, με αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Μετά το 15λεπτο ο ρυθμός ανέβηκε κάπως και στο 16’ ο Μπαργκάν έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε χωρίς δυσκολία, ενώ στο 17’ ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει όταν ο Μπέριος πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος στην περιοχή της «Βασίλισσας» αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 23’ η ΒΕΡΟΙΑ είχε την καλύτερη στιγμή της στο πρώτο μέρος, όταν ο Γεωργιάδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Καλτσάς έπιασε την κοντινή κεφαλιά αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε σωτήρια!

Τελευταία καλή φάση, πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ήταν αυτή του 40ού λεπτού, όταν ο Τσουκαλάς έπιασε ένα ωραίο ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για το γκολ, φτάνοντας αρκετές φορές στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά χωρίς να κάνουν τη μεγάλη φάση. Εξαίρεση αυτή του 63ου λεπτού όταν ο Τσουκαλάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε τη μπάλα με δυσκολία.

Στην συνέχεια οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και εν μέρει τα κατάφεραν, αρχίζοντας να επισκέπτονται περισσότερο την εστία των γηπεδούχων χωρίς όμως να γίνονται επικίνδυνοι.

Μετά το 75’ οι Γιαννιώτες ανέβασαν και πάλι ρυθμούς και στο 77’ έχασαν διπλή ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά η κεφαλιά του Μπέριου αρχικά αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Αμαραντίδη, ενώ στην συνέχεια ο Καντιμοίρης έδιωξε το σουτ του Ίλιτς σε κόρνερ!

Στο 78' ο Ντόστανιτς έριξε στο ματς το... κρυφό χαρτί του, τον Γάλλο Μπεν, ο οποίος έδωσε νέα ώθηση στους Βεροιώτες που προσπάθησαν στα εναπομείναντα λεπτά να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις για να πετύχουν το νικητήριο γκολ.

Αφού στο 83’ έφτασαν πολύ κοντά στο 0-1 όταν ο Μπαργκάν έστειλε με σουτ μέσα από την περιοχή τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν τελικά να πετύχουν το «χρυσό» γκολ, με τον Μπεν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Γεωργιάδη και να χαρίζει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του!!

Καλή ήταν η διαιτησία του Δασκαλόπουλου και των βοηθών του Ελευθερίου, Σταυρουλάκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝIΝΑ: Βελλίδης, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσιος, Στρούνα, Ακόστα (79' Σονκό), Γιάκος (54' Βίλα)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Όστοϊτς, Βεργώνης (69' Τραπ), Παυλίδης (63' Ζεζίνιο), Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβεζ (78' Μπεν).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/02...