ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 799 φορές

Βαριά φιλική ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο "Κλ. Βικελίδης"

Στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό (το πρώτο έγινε πριν περίπου ένα μήνα, όταν οι δύο ομάδες έκαναν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα 3-5 Πηγάδια και το οποίο δεν ανέδειξε νικητή, αφού έληξε ισόπαλο 1-1), η ΒΕΡΟΙΑ χθες το απόγευμα στο ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ γνώρισε την ήττα με το ευρύ σκορ 4-0 από τον γηπεδούχο Άρη.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους θεωρούμενους αναπληρωματικούς και παίκτες με την ιδιότητα του εκπαιδευόμενου, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν οι θεωρούμενοι βασικοί

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

8΄Λάθος της άμυνας της Βέροιας, ο Μουμίν πασάρει στον Διαμαντόπουλο που άνοιξε το κοντρόλ, με τον Πασά να πλασάρει εύστοχα τον Γιαγκιόζη και να ανοίγει το σκορ.

18΄Ατομική προσπάθεια και σουτ του Διαμαντόπουλου, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ

19΄Σουτ του Πασά από καλή θέση η μπάλα καταλήγει άουτ

33΄Ενα σουτ του Λαζόπουλου, δεν ανησύχησε τον Αναγνωστόπουλο που μπλόκαρε εύκολα

35΄Σουτ από τον Κάσσο από το σημείο του πέναλτι,  κοντράρει στα σώματα των αμυντικών της ΒΕΡΟΙΑΣ και απομακρύνεται στη συνέχεια.

37΄Ωραια σέντρα του Κάσσου, σκαστή κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, απομακρύνει ωραία ο Γιαγκιόζης

39΄Πέναλτι κέρδισε ο Κάσσος σε ανατροπή του, σωστή η υπόδειξη από τον Βουρνέλη, με τον Διαμαντόπουλο να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να κάνει το 2 – 0, σκορ με το οποίο τελείωσε το α΄ημίχρονο.

48' Προσπάθεια του Διαμαντόπουλου και γυριστό σουτ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι 

49΄Σουτ του Λίταινα λίγο μέσα από την περιοχή  του Αρη, με εξουδετερωμένο τον Καντιμοίρη, η μπάλα όμως καταλήγει άουτ

64'Σε κάθετη μπαλιά του Ντούνη, ο Παυλίδης υποδέχτηκε την μπάλα με την πλάτη, γύρισε και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

66΄Σουτ του Μπαργκάν από καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ

80΄Από αριστερά ο Ντόγος βγάζει τη σέντρα και ο επερχόμενος Ρούνευ πιάνει κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ

90΄ Εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ του Μιλούνοβιτς, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα της Βέροιας για τέταρτη φορά

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Νίκιτς, Μουμίν, Πασάς, Κάσσος, Στεφάνοβιτς, Διαμαντόπουλος

ΒΕΡΟΙΑ(Α. Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ρανδζής, Τερζής, Τσιούχας, Νύκταρης, Λαζόπουλος, Σταυρίδης, Ζυγκερίδης, Μέξης (28΄Καραγιάννης)

 Έπαιξαν από την αρχή (46΄) στην επανάληψη οι: Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνει