ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 991 φορές

Φιλικό στη Νεάπολη με τον Μακεδονικό το Σάββατο η Βέροια

Συνέχεια στα φιλικά της παιχνίδια θα δώσει η Βέροια αύριο Σάββατο (9/9), αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Μακεδονικό.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μακεδονικού και θα έχει ώρα έναρξης τις 18.00, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να έχει την ευκαιρία για νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Προφανώς, στο εν λόγω φιλικό ο Έλληνας προπονητής θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στο πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των Ημαθιωτών, τον 22χρονο χαφ Γιώργο Μπλέτσα.

Εντωμεταξύ η Βέροια προσπαθεί να ολοκληρώσει τουλάχιστον τέσσερις κινήσεις. Οι δύο είναι των Γκανέζων  Τζίντεον  Οφόρι  Οφέι και Άλεξ Γιαμόα, για τους οποίους μένουν τα τυπικά.

Αμφότεροι έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους και πλέον πρέπει να τακτοποιηθούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Μέσα σε αυτά και το να βγει η βίζα του καθενός προκειμένου να μπορέσουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Τέλος ευχαριστήριο για την επιστημονική στήριξη που προστάτεψε τους παίκτες από οποιαδήποτε κάκωση

Χωρίς αθλητική κάκωση έβγαλαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι παίκτες της Βέροιας.

Για το αξιοσημείωτο στατιστικό που βρήκε τους Ημαθιώτες χωρίς κάποιον ιδιαίτερο τραυματισμό για 40 ημέρες, η ΠΑΕ ευχαρίστησε την επιστημονική ομάδα που παρείχε την ανάλογη υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ευχαριστεί την εταιρεία S.M.A.R.T. Physio, για την επιστημονική  υποστήριξη που παρείχε σε τομείς ειδικών εργομετρικών αξιολογήσεων, πρόληψης και αποκατάστασης, αναλύσεων προπόνησεων και αγώνων, κατά την περίοδο του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Σημειωτέον δε, ότι και στις 40 μέρες οι ποδοσφαιριστές ήταν διαθέσιμοι στο τεχνικό επιτελείο, χωρίς να υποστούν κάποια αθλητική κάκωση».