ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 950 φορές

Έμεινε στο 0 – 0 η ΒΕΡΟΙΑ με τον Μακεδονικό

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, τα οποία όμως ήταν λίγα, η ΒΕΡΟΙΑ σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή της και ήρθε ισόπαλη ο-ο στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Μακεδονικό, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Απ. Χαραλαμπίδη έδειξε ορισμένες αδυναμίες, κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ έδειξε στο σημερινό παιχνίδι να δυσκολεύεται απέναντι στην κλειστή άμυνα του αντιπάλου της, κάτι που έγινε στο α΄ημίχρονο στο οποίο είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία, με εξαίρεση δύο φάσεις στο 30΄και 34΄και «δράστες» τον Λίταινα και τον  Μπαστιάνο.

Αντίθετα στην επανάληψη δίνοντας γήπεδο στον Μακεδονικό, έβγαινε στην κόντρα επίθεση και έφθανε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις απειλήθηκε και η δική της εστία.

Στο 50΄οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σουλιώτη και στο 55΄ο Ρούνευ δεν μπορεί μόνος με τον Γουμάγια να σκοράρει, αφού προηγουμένως οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Τσουκάνη στο 51΄.

Μετά το 55΄ο Μακεδονικός παίρνει τον έλεγχο και φθάνει κοντά στο γκολ στο 58΄και 59΄με τους Παπαποστόλου και Ζαφειρίδη, αφού τους χάκασε τα σχέδια ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Μετά το 60΄ο ρυθμός του παιχνιδιού πέφτει γιατί και οι δύο ομάδες μέχρι τη λήξη του αγώνα πραγματοποιούν συχνά πυκνά αλλαγές. Όμως  η ΒΕΡΟΙΑ σε δύο περιπτώσεις απειλεί άμεσα την εστία των γηπεδούχων, σε ισάριθμες αντεπιθέσεις. Στο 73΄οι Μπαστιάνος, Ρούνευ βρίσκονται μόνοι με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο πρώτος μπερδεύεται και χάνει τη μπάλα, ενώ στο 89΄είναι ο Σταυρίδης αυτός που βγαίνει τετ α τετ με τον Γουμάγια, όμως δεν μπορεί να τον αποφύγει, αφού ο τελευταίος του κλέβει την μπάλα μέσα από τα πόδια.

Και με την σημερινή της απόδοση η ¨Βασίλσσα» έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυσυ, κάτι άλλωστε που το τονίζει διαρκώς στις δηλώσεις του ο προπονητής της. Κάτι τέτοιο δυστυχώς είναι πλέον δύσκολο να γίνει, αφού η Δευτέρα είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Έτσι μοιραία η ομάδα θα πορευτεί με πολλά άπειρα παιδιά, τα οποία είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας, από τη στιγμή που οι έμπειροι που θα τους πλαισιώνουν είναι ελάχιστοι.

   ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Βόσδου, Παντεκίδης, Αντωνιάδης, Τουμανίδης, Ζαφειρίδης, Γαρύφαλλος, Διαμαντίδης, Στασινόπουλος, Τσουκάνης, Παπαποστόλου.

 Έπαιξαν και οι: Κανούλας, Βοσνιάδης, Ζαγναφέρης, Ηλιόπουλος, Τράικος, Λεόνογλου, Παπαδόπουλος, Μουτζίκος, Τοτολίδης, Κωνσταντίνου.

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Λίταινας, Λαζόπουλος, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ.

 Έπαιξαν στην επανάληψη οι: Τσιούχας, Τερζής, Ρασδής, Καραγιάννης, Τσότρας, Γκόρης, Ζυγκερίδης, Σοϊλεμέζογλου, Σταυρίδης.