ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1217 φορές

Παρελθόν τρεις από τη «Βασίλισσα»

Οι Στέφανος Ντόγος, Γιώργος Μέξης και Νικηφόρος Τσοντάκης αποτελούν παρελθόν από  τη Βέροια. 

Οι τρεις παίκτες μέχρι πρότινος παρέμεναν σε αυτήν, με την ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα επιτραπεί στους 25άρηδες να αγωνιστούν, ωστόσο αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε, την Παρασκευή 8/9 -τρεις μέρες πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο για τους άνεργους ποδοσφαιριστές- επέλεξαν να αποχωρήσουν.

Η ΕΙΜ, άλλωστε, επιμένει ότι θα λογίζονται ως 23αρηδες όσοι γεννήθηκαν από 1 Αυγούστου 1994 και μετά, οπότε οι τρεις παίκτες δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη Football League με τη φανέλα της Βέροιας (η οποία ζητούσε, όπως και πολλές άλλες ομάδες, να ισχύσει ως ημερομηνία προσδιορισμού των 23αρηδων η 1η Ιανουαρίου 1994).

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη οι Ντόγος, Μέξης και Τσοντάκης (που έχουν γεννηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 1994) χαιρέτησαν και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Παράλληλα, η Βέροια ψάχνεται για πλάγιο επιθετικό και μπακ, ώστε να καλύψει τα κενά.

Απέκτησε Τριαντάφυλλο

Η τριάδα των τερματοφυλάκων έκλεισε για τη νέα σεζόν στη Βέροια. Μετά τους Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου και Γιώργο Γιαγκιόζη η ομάδα της Ημαθίας συμφώνησε και με τον Θωμά Τριαντάφυλλο, που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Κέρκυρας και έγινε επαγγελματίας το 2015. Τη σεζόν 2015-16 πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στη Football League με τη φανέλα των Φαιάκων στην ήττα 3-1 από τον Αγροτικό Αστέρα (29-5-2016).

Το καλοκαίρι του 2016 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, αλλά τον άφησε ως δανεικό στην Κέρκυρα. Η Βέροια, πάντως, τον έκλεισε τώρα ως ελεύθερο.