ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1033 φορές

Δύο νέα αποκτήματα και δύο προωθήσεις στη ΒΕΡΟΙΑ

Μεγάλωσε το ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ για την φετινή περίοδο 2017-2018, με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, της προσθήκης με μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού Μορένο και του Γάλλου αμυντικού Μέντερικ.

Ακόμη ανταμείφτηκαν για την προσπάθεια και το ταλέντο τους οι νεαροί Λαζόπουλος και Τσιούχας, που προέρχονται από την Κ20 και προωθήθηκαν στους επαγγελματίες.

Οι ανακοινώσεις  για τους τέσσερεις ποδοσφαιριστές αναφέρουν τα εξής:

Ποδοσφαιριστής της 'Βασίλισσας' ο Calvin Valies

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Calvin Moreno Valies. Ο νεαρός Ολλανδός ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 22/01/1995) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Αjax, τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Telstar (38 συμμετοχές, 2 γκολ).

Ποδοσφαιριστής της 'Βασίλισσας' ο Mederic Deher

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Mederic Cyril Deher. Ο νεαρός Γάλλος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 11/10/1994) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 23χρονος αμυντικός, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Metz, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Metz το καλοκαίρι του 2014 και έκτοτε παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού σε Lucon (22 συμμετοχές, Γ' Γαλλίας), Tubize (17 συμμετοχές, Β' Βελγίου) και Avranches (19 συμμετοχές, Γ' Γαλλίας).

Επαγγελματίας ο Βαγγέλης Λαζόπουλος

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα του Βορρά" υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, Βαγγέλης Λαζόπουλος. Ο νεαρός πλάγιος επιθετικός (19/01/1996) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά ως δανεικός στον Πιερικό (29 συμμετοχές, Γ' εθνική).

Επαγγελματίας ο Διονύσης Τσιούχας

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα του Βορρά" υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, Διονύσης Τσιούχας. Ο νεαρός αμυντικός (28/12/1998) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.