ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1012 φορές

Κακή η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 0-2 από τον Καραισκάκη

Σε κακή ημέρα η ΒΕΡΟΙΑ γνώρισε την ήττα στο γήπεδό της από τον Καραισκάκη 0-2, πετώντας έτσι στα «σκουπίδια» το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λάρισα.

Μία ομάδα που δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος, με πολλά παιδαριώδη λάθη, τα οποία έφεραν και τα δύο τέρματα των Αρτινών, η ΒΕΡΟΙΑ έδειξε χτυπητές αδυναμίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ότι  θα έχει προβλήματα,  κυρίως στο γήπεδό της, όταν οι αντίπαλοι θα παίζουν αμυντικά.

Όμως πέρα από την  κακή εμφάνιση και την ήττα, η «Βασίλισσα» θα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό, αν ο β΄ βοηθός Τζιαμπάσης ήταν στη σωστή θέση στη ν φάση του 83΄και έβλεπε ότι η μπάλα στο πλασέ του Ρούνει πέρασε την γραμμή της εστίας του Καραισκάκη.Από την αρχή η ΒΕΡΟΙΑ θέλησε να δείξει ότι αυτή θα είναι το «αφεντικό» στο παιχνίδι παίρνοντας την πρωτοβουλία στις κινήσεις, όμως δεν της έβγαιναν οι σωστές πάσες, με αποτέλεσμα οι Αρτινοί να έχουν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους τη μπάλα και να είναι αυτοί πιο επικίνδυνοι, βγαίνοντας με σχετική ευκολία στην πλάτη της Βεροιώτικης άμυνας, που έδειχνε να έχει κάποια προβλήματα κυρίως στο κέντρο της.

Στο 9΄ο Κυριάκης βλέποντας εκτός θέσης τον Γιαγκιόζη πλασάρει ψηλοκρεμαστά, αλλά προλαβαίνει ο Δαμιανάκης και διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 13΄ο Λουκίνας τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, τον αναγκάζει με το πλασέ του σε διπλή σωτήρια επέμβαση.

Αν και η ΒΕΡΟΙΑ ισορροπεί μετά το πρώτο τέταρτο, δεν μπορεί να δημιουργήσει, σε αντίθεση με τους Αρτινούς οι οποίοι στο 21΄δεν μπορούν με τον Λουκίνα που είναι μόνος να σκοράρουν, αφού ο Δαμιανάκης του «κλέβει τη μπουκιά από το στόμα», κάτι που κάνει στο 27΄και ο Λάσκαρης με τον ίδιο αντίπαλο, τον Λουκίνα.

Ενδιάμεσα η ΒΕΡΟΙΑ στο 26΄έχει να επιδείξει την πρώτη της καλή ευκαιρία, όμως το σουτ του Μπαστιάνο υ από πλάγια θέση μπλοκάρει ο Μέλκας.

Η «Βασίλισσα» συνεχίζει να προσπαθεί για κάτι καλό αλλά δεν μπορεί, ενώ από την πλευρά τους οι του Καραισκάκη στο 43΄ χάνουν μία ακόμη ευκαιρία, όταν μέσα σε σύγχυση στην Βεροιώτικη περιοχή, με απανωτά σουτ δεν μπορούν να  βρουν δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Απ. Χαραλαμπίδης ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο τον Νύκταρη στη θέση του Λίταινα που δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και υστέρησε. Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι φθάνουν δύο φορές κοντά στο γκολ. Όμως στο 47΄ το κοντινό σουτ του Ουνγιαλίδη από πάσα του Μπαστιάνου και στο ίδιο λεπτό η κοντινή προβολή του Ρούνει δεν βρίσκουν στόχο, αφού αλλάζουν την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυατα πόδια αντιπάλων.

Ότι δεν μπόρεσε  «Βασίλισσα» το πέτυχε η ομάδα της Άρτας στο 53' όταν μετά από σέντρα από δεξιά και αδράνεια της βεροιώτικης άμυνας, ο Χούσος που καιροφυλακτούσε από το ύψος του πέναλτι με σουτ έκανε το 0-1!

Προσπάθησε να αντιδράσει η ΒΕΡΟΙΑ, με τους φιλοξενούμενους να τραβιούνται πίσω για να κρατήσουν το σκορ, αλλά στάθηκε άτυχη όταν στο 60΄ο Ρούνει έχασε τα…άχαστα, αφού μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, από μπαλιά του Ουνγιαλίδη, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του.

Δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο η είσοδος του Οφέι στο 59΄, ούτε αυτή του Γιαμόα στο 78΄, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να μην μπορεί να δημιουργήσει.

Στο τελευταίο 10λεπτο οι δύο ομάδες χάνουν κλασικές ευκαιρίες, στο 83΄οι γηπεδούχοι με τον Ρούνει που πλάσαρε τον τερματοφύλακα, η μπάλα έδειξε να πέρασε τη γραμμή της εστίας του αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο ίδιο λεπτό οι φιλοξενούμενοι με τον Χούσο που δεν εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Γιαγκιόζη και πλάσαρε σε κενή εστία άουτ.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στις καθυστερήσεις όταν έγινε το 0-2 και πάλι από λάθος του Γιαγκιόζη που έδιωξε τη μπάλα πάνω σε αντίπαλο και ο Χούσος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει

.Ο Κοζανίτης διαιτητής Τσιμεντερίδης υπέπεσε σε λάθη, τα οποία όμως δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

Οι συμπατριώτες βοηθοί του Τζουβάρας και Τζιαμπάσης κατά το πλείστον είχαν σωστές υποδείξεις, όμως ο δεύτερος ελέγχεται για την φάση του 83΄που οι Βεροιώτες ισχυρίζονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή εστίας.