ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 512 φορές

Χαλαρή εβδομάδα για τη ΒΕΡΟΙΑ

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Δευτέρα (13/11) στη Βέροια και την Τρίτη (14/11) οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο χαλαρά δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει παιχνίδι από τη στιγμή που δεν ορίζεται το ματς με τον Αχαρναϊκό.

Οι Ημαθιώτες είναι οι πρώτοι που θα πάρουν τρίποντο στα χαρτιά από την ομάδα του Μενιδίου και θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους. Φιλικό, πάντως, δεν θα γίνει εκτός απροόπτου.

Από εκεί και πέρα, αυτό που τόνισε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι πως χρειάζεται σταθερότητα. Πιστεύει στο υλικό που έχει στα χέρια του, αλλά παράλληλα γνωρίζει πως είναι και πολύ μικρός ο μέσος όρος ηλικίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα από παιχνίδι σε παιχνίδι γι' αυτό και τόνισε πως «θα πρέπει στην πορεία να είμαστε πιο σταθεροί».

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Τρίτη ο Καψάλης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία ο τραυματισμός του, όμως, για τις επόμενες μέρες θα πάει πιο συντηρητικά προκειμένου να προστατευτεί.

ΠΗΓΗ: a-sports.gr