ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1061 φορές

Η Οδύσσεια της ΒΕΡΟΙΑΣ στο ταξίδι της για Χανιά!

Η μείωση των πτήσεων αεροπορικών εταιριών, από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα για τα Χανιά, είναι η κύρια αιτία που η ΒΕΡΟΙΑ για το παιχνίδι της με τον Κισσαμικό, θα ταξιδεύσει την ίδια μέρα.

Θα είναι ένας Κυριακάτικος γολγοθάς για την Βεροιώτικη αποστολή, με τους παίκτες της υποχρεωμένους να πάνε να αγωνιστούν στο γήπεδο Περιβολιών ύστερα από ένα 6ωρο ταξίδι!!

Συγκεκριμένα θα αναχωρήσει από τη Βέροια στις 6:30 το πρωί της Κυριακής και μετά από 2,5ωρο δρόμο και αναμονή στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα πετάξει στις 9:10 π.μ. για το Ηράκλειο. Από εκεί οδικώς και γευματίζοντας μέσα στο πούλμαν, η αποστολή θα πάει απευθείας στο γήπεδο για το παιχνίδι.

Η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι, αφού θα αναχωρήσουν οδικώς για το Ηράκλειο, όπου επιτέλους θα ξεκουραστούν στο ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσουν και την επόμενη μέρα στις 12:30 θα πετάξουν για τη συμπρωτεύουσα.

Θα είναι λοιπόν μία οδύσσεια της «Βασίλισσας» το συγκεκριμένο διήμερο, για ένα παιχνίδι στο οποίο ο Απ. Χαραλαμπίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μηδε εξαιρουμένου και του Καψάλη που όλη την εβδομάδα προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ο αγώνας με τον Κισσαμικό θα αρχίσει στις 3:00 μ.μ.