ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 985 φορές

Επιστροφή στις νίκες για τη ΒΕΡΟΙΑ, 1-0 την Καρδίτσα

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία με γκολ του Σουλιώτη στο 16' επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας για την 8η αγωνιστική της Football League.

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι αυτή που ελέγχει από το ξεκίνημά του το παιχνίδι και δείχνει ότι θέλει να επιβάλλει το δικό της ρυθμό, κάτι που πετυχαίνει. ‘Ετσι με καλή αμυντική τακτική, που δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να την απειλήσουν ούτε μία φορά σε ολόκληρο πρώτο 45λεπτο, αναζητά ένα γκολ που θα δώσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες της.

Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γκολ σε τρεις φάσεις και σε μία από αυτές το πετυχαίνει.

Είναι το 16΄ο Μπαστιάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Γκέκας δεν έδιωξε σωστά και ο Σουλιώτης το εκμεταλλεύτηκε και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ «πάγωσε» για λίγο τον ρυθμό του ματς, με την ΑΣΑ να προσπαθεί σιγά σιγά να ανέβει, χωρίς, όμως, τη μεγάλη ευκαιρία, με εξαίρεση κάποιες καλές προσπάθειες των Κονέ και Πλαβούκου. Στον αντίποδα, ο Μπαστιάνος ήταν ο πιο απειλητικός από τη Βέροια, σε δύο φάσεις με σουτ στο 40΄και 45΄ανάγκασε τον Γκέκα σε ισάριθμες σωτήριες επεμβάσεις, με την δεύτερη να είναι η απόκρουση του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βεροιώτες έχουν περισσότερο το νου τπους στο να μην δεχθούν τέρμα, ενώ η Καρδίτσα μπήκε αποφασισμένη για την ισοφάριση και στο 54' θα μπορούσε να το πετύχει όταν ο Δόρης δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Πλαβούκο, εκείνος μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Γιαγκιόζης έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.

Την πρώτη όμως αξιόλογη φάση την είχαν οι γηπεδούχοι στο 51΄με τον Ρο΄΄υνει που δέχθηκε μπαλιά ακριβείας από τον Κοζάκη όμως η κεφαλιά του από πολύ κοντά αν και ανενόχλητος, έφυγε μόλις άουτ.

Οι Καρδιτσιώτες συνέχισαν να έχουν μία ανιαρή πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ, αλλά και πάλι η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στη Βέροια που στο 78' είδε την μπάλα έπειτα από ωραίο ελιγμό του Λίταινα και σουτ μέσα από την περιοχή, να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε, αφού στο 83΄ένα καλό σουτ του Μπλέτσα ανάγκασε τον Γκέκα σε νέα σωτήρια επέμβαση και από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάτι αξιόλογο, μέχρι να σφυρίξει για τελευταία φορά ο ρέφερι.

Διαιτητής ήταν ο Κοτσάνης (Δράμας), λίγος για αγώνες τέτοιας κατηγορίας, όπως και ο πρώτος βοηθός τουΚαμπούρης (Σερρών), ενώ ο β΄ βοηθός του Δημόπουλος (Φλώρινας) ήταν πολύ καλός .

Κίτρινες κάρτες μοίρασε στους: 33' Σουλιώτης, 49' Δόρης, 64' Κοζάκης – 33' Σταματάκης, 50' Μπιτέλης

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης (61’ λ.τ. Λίταινας), Καψάλης, Κοζάκης, Λάσκαρης, Δαμιανάκης, Δόρης (84’ Λαζόπουλος), Μπλέτσας, Ρούνεϊ, Μπαστιάνος (90' Μέξης), Ουνγιαλίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Καρρίκι, Ρουσάκης, Θεοδωράκης, Σουντουρά, Μπιτέλης, Ποζατζίδης, Σταματάκης (70’ Χατζάρας), Πλαβούκος (58’ Τζέκος), Κονέ.