ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1072 φορές

«Άδειασμα» Χαραλαμπίδη από τον Κικερίδη

 « Δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε να δώσουμε παίκτη» δήλωσε στην τοπική εφημερίδα «Λαός» ο τεχνικός διευθυντής της Βεροιώτικης ΠΑΕ Γιώργος Κικερίδης, κάτι απόλυτα λογικό, αφού είναι σε όλους γνωστό ότι αυτή δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί οικονομικά, αν γινόταν κάτι τέτοιο.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο προπονητής της «Βασίλισσας» Απ. Χαραλαμπίδης, ο οποίος βιώνει καθημερινά την οικονομική αδυναμία της ομάδας του. Γι΄αυτό  πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την απορία τους πως ο Καστοριανός τεχνικός μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό υποστήριξε ότι η ομάδα του θα ενισχυθεί στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ετσι για να προλάβει ο Κικερίδης τυχόν προσδοκίες του κόσμου, προτίμησε να αδειάσει τον Χαραλαμπίδη και να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται η ΒΕΡΟΙΑ να προχωρήσει στη ν απόκτηση ούτε ενός ποδοσφαιριστή.

Από την χθεσινή πρώτη προπόνηση των παικτών ύστερα από έξη ημέρες απουσίαζαν δικαιολογημένα τρεις παίκτες της, οι Μπαστιάνος,  Δαμιανάκης, Γιαγκιόζης, οι οποίοι αναμενόταν να δώσουν το παρόν στη σημερινή προπόνηση.  

Αντίθετα έδωσε το παρόν κανονικά ο Ουνγιαλίδης, που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Επίσης στον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα τη μεθεπόμενη Κυριακή, θα επανέλθει και ο Μπαστιάνος που δεν αγωνίστηκε στο Αιγίνιο, λόγο της συμμετοχής του με την Εθνική Ελπίδων στο φιλικό που έγινε στο Κατάρ. Σε αυτό το παιχνίδι ο παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ μπήκε αλλαγήστο 46΄, έχοντας πολύ καλή απόδοση.