ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 727 φορές

Πλήρωσε μία αδράνεια η ΒΕΡΟΙΑ και έχασε 1-0 από τα Τρίκαλα

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2018 η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχασε άδικα στο γήπεδό της από τα Τρίκαλα με 1-0.

Το ματς ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται μια αδράνεια των παικτών της "Βασίλισσας" και να πετυχαίνουν το νικητήριο τέρμα τους στο 65' με τον Μιλοσάβλιεφ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή θέλησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, έχοντας και την «έγκριση» των γηπεδούχων, οι οποίοι επέλεξαν περισσότερο μία αμυντική τακτική και να «χτυπήσουν» στην κόντρα επίθεση.

Η εδαφική υπεροχή που έχουν τα Τρίκαλα σε όλο το πρώτο 45λεπτο είναι άκαρπη, αφού οι παίκτες τους δεν μπορούν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή και κάποιες σέντρες κυρίως από τα πλάγια, με τις οποίες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν σύγχυση, δεν έβρισκαν τον αποδέκτη που έπρεπε, με τους υψηλόσωμους αμυντικούς της «Βασίλισσας», να κυριαρχούν στον αέρα.

Το παθητικό παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ δικαιολογημένα την βρήκε να τελειώνει το ημίχρονο με μία όλο κι΄ όλο ευκαιρία, αυτή στο 41΄, όταν το σουτ του Ουνγιαλίδη έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Τρικαλινής εστίας.

Από την πλευρά τους τα Τρίκαλα, παρά την συντριπτική κατοχή μπάλας που είχαν, μόνο μία φορά μπόρεσαν να απειλήσουν, στο 15΄ όταν ο Μιλοσάβλιεφ μόνος απέναντι στον Γιαγκιόζη έπιασε αέρα.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με την «Βασίλισσα» να βγαίνει μπροστά, αφού οι Θεσσαλοί , βλέποντας ότι η τακτική του πρώτου μέρους δεν τους βγήκε, έδωσαν γήπεδο στην αντίπαλό τους και έτσι αυτή έπεσε στην παγίδα, αφού «ξεγυμνώθηκε» πίσω ,με αποτέλεσμα στην δεύτερη επίσκεψή τους στην Βεροιώτικη περιοχή οι φιλοξενούμενοι να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

 Ήταν το 64΄όταν ύστερα από ωραίο συνδυασμό Ζγκούρι, Μιλοσάβλιεφ ο δεύτερος με συρτό σουτ προ του Γιαγκιόζη έκανε το 0-1.

Μία αλλαγή που πραγματοποίησε ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ στο 69΄βγάζοντας τον Δόρη περνώντας τον Οφέι στη θέση του, δεν αλλάζει κάτι, αφού μετά το 0-1 δεν μπορεί να βρει ρυθμό, οι παίκτες της δείχνουν εκνευρισμένοι και με πολλά λάθη στην τελική πάσα δεν καταφέρνουν να απειλήσουν ούτε μία φορά μέχρι τη λήξη του αγώνα την αντίπαλη εστία.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι στο 86΄με τον Μιλοσάβλιεφ φθάνουν πολύ κοντά στο 0-2, όμως ο Σέρβος καταφέρνει σε σχεδόν κενή εστία να πλασάρει άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντακόλ μόνος με τον Γιαγκιόζη δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που μπλόκαρε το κοντινό πλασέ του.    

Η διαιτησία του Γκορτσίλα από την Θεσσαλονίκη με πολλά λάθη, που δεν δικαιολογούνται στην κατηγορία που σφυρίζει. Τραγικός οσυμπατριώτης του α΄ βοηθός Νατσιόπουλος, που ήταν εκτός τόπου καιχρόνου, ενώ ο άλλος βοηθός του Παπαδόπουλος ήταν σωστός στις υποδείξεις του.

ΒΕΡΟΙΑ:  Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης (87′ Λαζόπουλος), Λάσκαρης, Μπλέτσας (38′ λ.τ Οφέι), Δόρης (71′ Γιαμόα), Ουγιαλίδης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (58′ λ.τ Χιντζίδης), Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος (46′ Γροντής), Τζόκιτς, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ, Καπός (15′ λ.τ Ζγκούρι).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (58′ λ.τ Χιντζίδης), Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος (46′ Γροντής), Τζόκιτς, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ, Καπός (15′ λ.τ Ζγκούρι).