ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1043 φορές

Χωρίς διοίκηση και στην κοπή της πίτας

Η ΠΑΕ Βέροια παρά την απουσία εκπροσώπου της διοίκησης μέσα σε ζεστό κλίμα έκοψε την πίτα της για το 2018 παρουσία των διοικητικών υπαλλήλων, του προπονητικού επιτελείου και όλων των ποδοσφαιριστών της (πλην του τραυματία Μπλέτσα.

Η εκδήλωση έγινε στο «Κτήμα Αλέξανδρος» στις Σαραντόβρυσες Βέροιας, ιδιοκτησίας του Αλέξανδρου Μαργαρίτη που πρόσφερε το πλούσιο τραπέζι, καθώς επίσης και του Νίκου Κουτόβα (ζαχαροπλαστείο Lido) που πρόσφερε τις βασιλόπιτες και τα γλυκά. Και οι δύο ένθερμοι οπαδοί της «βασίλισσας» του Βορρά.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κικερίδης που μίλησε εκ μέρους της διοίκησης αναφέρθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία της.

Επίσης ο Γιώργος Κικερίδης ζήτησε την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Βέροιας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Βέροια, είναι Βέροια και δεν είναι Γιώργος, Θόδωρος, Κώστας». Τόνισε επίσης πως η ΠΑΕ εξυγιαίνεται οικονομικά και με αισιοδοξία πως η αγωνιστική χρονιά θα κυλήσει ομαλά με την επίτευξη του στόχου της παραμονής, η επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι χρονιά μεγαλύτερων στόχων.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Βέροιας Τάκης Παπατζίκος ο οποίος παρότρυνε τους παίκτες να καταβάλουν κάθε προσπάθεια γιατί η Βέροια είναι μια ιστορική ομάδα και μπορεί να αποτελέσει σκαλοπάτι για την εξέλιξή τους, κάτι που έγινε για πολλούς ποδοσφαιριστές στο παρελθόν. 

Από τη μία πίτα που αφορούσε την διοίκηση, το διοικητικό προσωπικό και άλλους εργαζόμενους και τους δημοσιογράφους, το φλουρί έτυχε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από τα πιττάκια που μοιράστηκαν στους παίκτες, τυχερός της χρονιάς ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιώργος Μέξης.

ΠΗΓΗ: 24ORESNEWS