ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 804 φορές

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας η "Βασίλισσα" στο Ελ Πάσο

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε η διπρόσωπη ΒΕΡΟΙΑ στο Ελ Πάσο, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καλλιθέα, η οποία προηγήθηκε στο 8΄με γκολ του Συριόπουλου, ενώ για την «Βασίλισσα» ισοφάρισε στο 46΄ο Ρούνει.

Λίγο πιο νωρίς και συγκεκριμένα στο 39΄δεν δόθηκε υπέρ της καταφανέστατο πέναλτι.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν και τα ημίχρονα, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τους Βεροιώτες να εμφανίζονται «ανεβασμένοι» στο δεύτερο.

Αν όμως έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα αυτή ήταν η «Βασίλισσα».

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3΄Ο Ταμπάκης έκανε προσπάθεια μέσα στην περιοχή της Βέροιας, η μπάλα κόντραρε και ο Σμυρλής που βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το σουτ που πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία.

5΄Ο Μπαστιάνος έκαναε προσπάθεια έξω από την περιοχή, βρήκε χώρο με προσποιήσεις να κάνει το σουτ με το εξωτερικό που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία τ ης Καλλιθέας.

7΄Ο Μάκο πέρασε την μπάλα πολύ ωραία στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας, ο Ταμπάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαγκόζη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ

8΄Ο Παπαγγελής εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Συριόπουλος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι την έσπρωξε στα δίχτυα.

17΄Εκτέλεση φάουλ του Μάκο, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια της Βέροιας.

22΄Ωραία ανάπτυξη της Καλλιθέας, ο Μάκο έδωσε στην περιοχή στον Σμυρλή, αλλά εκείνος έχασε την μπάλα μετά την δεύτερη προσποίηση.

26΄Εκτέλεση φάουλ του Συριόπουλου, η μπάλα πάλι λίγο πάνω από τα δοκάρια της Βέροιας.

39΄Λάθος στην άμυνα της Καλλιθέας, ο Λαζόπουλος μπαίνει στην φάση και στην έξοδο του ο Θεοδωράκης τον ανατρέπει. Ο διαιτητής Βισκαδούρος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας να φωνάζουν.

41΄Ο Μπαστιάνος με νέα προσωπική ενέργεια βρήκε χώρο για το σουτ, αλλά πάλι η μπάλα έφυγε άουτ.

47΄Ο Λίταινας βρήκε τον Ρούνει στα όρια της περιοχής και εκείνος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας.

62΄Εκτέλεση φάουλ από τον Μπαστιάνο, η μπάλα στα χέρια του Κορωνάκη.

68΄Σουτ από τον Μάκο εκτός περιοχής, η μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από την εστία της Βέροιας.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής Βισκαδούρος από το Ηράκλειο έπαιξε έδρα, με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν έδωσε υπερ της ΒΕΡΟΙΙΑΣ στο 39΄.Οι βοηθοί του από την Βοιωτία Παγουράς και Σοφός ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους.

Κιτρίνησε στο 54' τον Σμυρλή, στο 74' τον Βασιλείου και στο 64' τον Δαμιανάκη

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης (49’ Κορωνάκης), Καντέ, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Βασιλείου, Μάκο (80’ Τσατσόπουλος), Γκέτσι, Σμυρλής, Ταμπάκης, Μίγγος (32’ Παυλής).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Κοζάκης, Ουνγιαλίδης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ Βανκενβάι, Λαζόπουλος [46’ Γιαμόα (90’+1 Ζυγκερίδης)], Λίταινας (85’ Μέξης).