ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 779 φορές

Ανέλαβαν το συσσίτιο των παικτών

«ΦΑΡΜΕΣ ΑΦΟΙ ΜΠΕΛΛΑ»,  ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «LIDO»

Είχαμε γράψει  την  προηγούμενη εβδομάδα, για μία ομάδα Βεροιωτών επιχειρηματιών που προσφέρθηκε να αναλάβει την δωρεάν σίτιση των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ

Αυτό αποτελεί πλέον γεγονός  από την περασμένη Πέμπτη και είναι συνέχεια της προσφοράς στους παίκτες και το εναπομείναν προσωπικό της ΠΑΕ,  της βασιλόπιττας και του γεύματος στο Κτήμα Αλέξανδρος, προσφοράς του ιδιοκτήτη Αλέξανδρου Μαργαρίτη και του ζαχαροπλαστείου LIDO.

Και αυτή την φορά τρεις Βεροιώτικες επιχειρήσεις «ΦΑΡΜΕΣ ΑΦΟΙ ΜΠΕΛΛΑ», ο παιδικός σταθμός «ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ», ιδιοκτησίας  των Ι. Σαφαρίκα - Ι. Μπαρμπαρούση και πάλι το ζαχαροπλαστείο «LIDO» ιδιοκτησίας του Νίκου Κουτόβα και υιών, ανέλαβαν το μεσημεριανό γεύμα των παικτών, το οποίο πλέον καθημερινά παραλαμβάνει άνθρωπος της  ΠΑΕ και το διαθέτει στους παίκτες της, οι οποίοι γευματίζουν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου στο Ταγαροχώρι.

Βλέπουμε λοιπόν και το βιώνουν πλέον και οι παίκτες  με το υπαλληλικό προσωπικό, την αγάπη του φίλαθλου κόσμου, όπως την εξέφρασε και πριν 15 περίπου χρόνια, στα τότε «πέτρινα» χρόνια της «Βασίλισσας» στην Δ΄ Εθνική, όταν στήριζε οικονομικά την διοίκηση Γκαβαισέ.

 Όσο πικραμένοι, στενοχωρημένοι, αλλά και οργισμένοι νοιώθουν, εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς αυτών  που κρατούν την αγαπημένη τους ομάδα σε ομηρία, για τα δικά τους συμφέροντα, θα το επαναλάβουμε πως  πάντα θα βρίσκονται άνθρωποι  οι οποίοι από αγάπη και σεβασμό, κάτι που λείπει τα τελευταία χρόνια από αυτούς που την «διοικούν», θα προσφέρουν ακόμη και από το υστέρημά τους, προκειμένου αυτή να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της.