ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 878 φορές

Συμφωνία με ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ(;)

Εξελίξεις αναμένονται στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με την επιστροφή από το εξωτερικό του ανθρώπου που κρατάει τις τύχες της στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, ο συγκεκριμένος έχει εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του ότι έχει έρθει σε μία καταρχάς συμφωνία με ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ, ο οποίος θα αγοράσει το μετοχικό κεφάλαιο, που το μεγαλύτερο μέρος είναι στο όνομα του τύποις προέδρου της Βεροιώτικης ΠΑΕ Κώστα Παπαδόπουλου και την διοίκησή της θα την αναθέσει σε άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του, το όνομα του οποίου έχει «παίξει» - ακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν, για το ενδιαφέρον που έδειξε για την «Βασίλισσα».

Τα παραπάνω συνδέονται πιθανώς και με τα όσα διέρρευσε στον τύπο ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Απ. Χαραλαμπίδης, μετά την συνάντηση που είχε με άνθρωπο του περιβάλλοντος αυτού που κρατάει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του, ότι παραμένει μέχρι νεοτέρας στην τεχνική ηγεσία, καθώς πήρε διαβεβαιώσεις πως άμεσα θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, η οποία θα στρώσει και οργανωτικά, με πρώτες προτεραιότητες την παρουσία γιατρού και φυσικοθεραπευτή στις προπονήσεις, ενώ μέσα στις υποσχέσεις είναι και πληρωμές, αλλά και μεταγραφές.

Ήδη μάλιστα στο πρόγραμμα της Τετάρτης (24/1) εμφανίστηκε φυσικοθεραπευτής, ενώ αναμένονται γενικότερες εξελίξεις -βάσει των δεσμεύσεων- μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο Χαραλαμπίδης μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

 ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Στην προπόνηση δεν μετείχαν οι Γκανέζοι Τζίντεον Οφόρι Οφέι (τράβηγμα) και ο Αλεξ Γιαμόα (χρειάστηκε να νοσηλευτεί τις προηγούμενες μέρες), ενώ έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Γιώργος Μπλέτσας.

Κανονικά παραβρέθηκε και ο Καμερουνέζος Ρούνεϊ Βανκεβάι ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Αστέρας Τρίπολης εν όψει του καλοκαιριού (που μένει ελεύθερος). Μία εξέλιξη που επιβεβαιώνει την ικανότητα του κόουτς Απόστολου Χαραλαμπίδη να αναδεικνύει μέσα από την καθημερινή δουλειά νέους παίκτες.