ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 685 φορές

Υπέκυψε στα προβλήματά της και την Παναχαική η "Βασίλισσα"

Δεν απέφυγε την ήττα από την Παναχαική η ΒΕΡΟΙΑ και έφυγε από την Πάτρα με το 2-0 εις βάρος της, υποκύπτοντας φυσιολογικά στην Παναχαική, που πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στην προσπάθειά της  να ανέλθει στην S.L

Στην Πάτρα η ΒΕΡΟΙΑ πέρα από τα εξωαγωνιστικά της προβλήματα, είχε να αντιμετωπίσει και τα αγωνιστικά, καθώς λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν δύο βασικοί παίκτες, που αποτελούν βαρόμετρο για την απόδοσή της, ο Λάσκαρης και ο Σουλιώτης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2' Ο Ντάσιος από κοντά πλάσαρε με σχετική δυσκολία, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ.

15'Ο Μπαστιάνος από τα δεξιά έκανε την ενέργεια σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σούλη.

16' Ο Μωραϊτης χόρεψε την αντίπαλη άμυνα, σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο του Γιαγκιόζη.

18' Εκτελέστηκε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ελευθεριάδης σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Μωραϊτη που από κοντά αστόχησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

22΄Σέντρα-σουτ του Ντάσιου, η μπάλα παίρνει τροχιά προς την εστία της Βέροιας, αλλά με δυσκολία ο Γιαγκιόζης βγάζει τη μπάλα κόρνερ.

24' Σέντρα σουτ του έμπειρου Ντάσιου, με δυσκολία σε κόρνερ έδιωξε ο τερματοφύλακας της Βέροιας Γιαγγκιόζης.

29΄ Από εκτέλεση φάουλ του……….. ο μόνιμος σκόρερ της πατρινής ομάδας Μωραίτης  με κεφαλιά στο σημείο που έπρεπε νίκησε τον Γιαγκιόζη ανοίγοντας το σκορ, αφού η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

 35' Ο Μωραίτης που βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή σούταρε, η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαγκιόζη.

37' Ο Μωραϊτης τσίμπησε έξυπνα την μπάλα πριν τον Γιαγκιόζη που αναγκάστηκε να τον ανατρέψει. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φωτάκης, που διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, κάνοντας το 2-0.

75' Φάση διαρκείας στα καρέ του Γιαγκιόζη, ο Μαστραντωνάκης από κοντά πλασάρει, αλλά η μπάλα πάνω στη γραμμή της Βεροιώτικης εστίας κοντράρει σε αμυντικό και στη συνέχεια απομακρύνεται.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Μπακογιάννης (Αθηνών) - Τριανταφύλλου, Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης(60' Λουμπαρδέας), Ελευθεριάδης (64'Μαστραντωνάκης ), Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης

ΒΕΡΟΙΑ (Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης (80' Ζυγκερίδης) , Ουνγιαλίδης, Δαμιανάκης, Καψάλης (58΄Γιαμόα) , Δόρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος (70' Μέξης)  , Ρούνεϊ, Λίταινας, Μπαστιάνος