ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 945 φορές

Εν αναμονή εξελίξεων στο θέμα του προπονητή στη ΒΕΡΟΙΑ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, με αποκορύφωμα την αφαίρεση τριών βαθμών, για χρέος από την περσινή περίοδο, στον πρώην ποδοσφαιριστή της Τόμας, οι οποίοι θα της επιστραφούν σε περίπτωση που το χρέος τακτοποιηθεί, η γίνει διακανονισμός μέχρι τις 31-1 δηλαδή μεθαύριο Τετάρτη.

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα από κύκλους της ΠΑΕ βγήκε η είδηση ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί αυτή σε ιδιοκτήτη ομάδας της S.L., να ενισχυθεί οικονομικά και αγωνιστικά με παίκτες κυρίως δανεικούς και έτσι να πορευθεί μέχρι το τέλος της περιόδου.

Μάλιστα δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις στον προπονητή Απ. Χαραλαμπίδη, ο οποίος έφθασε στα πρόθυρα της παραίτησης, ότι η ομάδα θα ενισχυθεί και οι παίκτες θα πληρωθούν.

Μία εβδομάδα μετά, όλα βρίσκονται στο ίδιο στάδιο, με τον προπονητή και πάλι υπό παραίτηση, αφού τίποτα από αυτά που του υποσχέθηκαν δεν υλοποιήθηκε, ενώτα περιθώρια στενεύουν , μιας και μεθαύριο Τετάρτη λήγει η μεταγραφική περίοδος.

Οι τελευταίες πληροφορίες που φθάνουν σε εμάς, είναι ότι σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει συνάντηση με τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα στην ΠΑΕ, από την οποία συνάντηση θα κριθεί η παραμονή του η όχι στην ομάδα.