ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 655 φορές

Παραμένει μέχρι… να φύγει ο Απ. Χαραλαμπίδης

Αναποφάσιστος δείχνει ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Απόστολος Χαραλαμπίδης, για το αν θα συνεχίσει η όχι να προσφέρει σ΄ αυτήν τις υπηρεσίες του.

 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καθίσει στον πάγκο της μέχρι αύριο στο παιχνίδι με τον Άρη και μετά θα πάρει τις όποιες αποφάσεις.

Αυτή η αναποφασιστικότητα και στάση αναμονής, έχει να κάνει με τις  υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις που πήρε χθες και ήταν ότι θα βρεθούν χρήματα, θα πληρωθούν οι υποχρεώσεις στον ίδιο και τους παίκτες και γενικά θα αλλάξει προς το καλύτερο η λειτουργία και γενικά το κλίμα στην ομάδα.

Έλα όμως που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, μιας και αύριο είναι η τελευταία ημέρα  των μεταγραφών, αλλά και η μέρα που θα πρέπει η ΠΑΕ να καταβάλει τα χρήματα που επιδικάστηκαν στον πρώην παίκτη της Τόμας, για να μην της αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί.

Όσον αφορά την μεταβίβαση των μετοχών όπως γράψαμε προχθές, οι επαφές έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών, δεν προχώρησαν όμως γρήγορα, άγνωστο για ποιον λόγο. Πάντως υπάρχει ένα φως στο βάθος του τούνελ, αφού και σήμερα αναμένεται μία συνάντηση που ίσως να είναι και η καθοριστική.

Έτσι όλα στην Βεροιώτικη ΠΑΕ παραμένουν το ίδιο τραγικά, με την «θηλιά να σφίγγει το λαιμό» της «Βασίλισσας», η οποία σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι από όσα προαναφέραμε, τότε χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών ειδήσεων θα έχει άδοξο τέλος.