ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1536 φορές

Αύριο Πέμπτη(;) η συνάντηση με τους αδελφούς Μπίκα

ΣΕ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟ ΤΑΓΑΡΟΧΩΡΙ.

Έχοντας δεδομένη την οικονομική βοήθεια από την Κύπρο, του πρώην ποδοσφαιριστή τους που αγωνίστηκε με τα χρώματα της «Βασίλισσας» στην εφηβική ομάδα την 10ετία του 1980, οι άνθρωποι της διορισμένης από το Πρωτοδικείο  διοίκησης του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, επεδίωξαν και μάλιστα κατάφεραν να έλθουν σε επικοινωνία με τον Βεροιώτη επιχειρηματία Γιώργο Μπίκα.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΕΡΚΙΔΑ στο φύλλο της Δευτέρας 11/6.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής η εφημερίδας:

«Σε συνάντηση που είχε σε μία πολιτική  εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ και μέλος του ΓΑΣ  Στέργιος Διαμάντης  με τον Βεροιώτη επιχειρηματία, πήρε τη ν διαβεβαίωση του τελευταίου ότι αρχές αυτής της εβδομάδας θα κάνει μία συνάντηση με την διοίκηση του ΓΑΣ, στην οποία θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των αδελφών Μπίκα, αν δηλαδή συνεχίζει να τους ενδιαφέρει η ενασχόλησή τους με την «Βασίλισσα», ή όχι.

Θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, από την οποία θα κριθούν πολλά για το μέλλον της «Βασίλισσας», αφού σε  μία ενδεχόμενη εμπλοκή των αδελφών στην ομάδα, μόνο υψηλούς στόχους μπορεί να έχει αυτή.

Όμως όπως αναφέραμε στο προηγούμενό μας φύλλο, ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα υπάρξει με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες, το σίγουρο είναι πως αυτοί, αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες του Γιώργου Μπίκα, που ως γνωστόν είναι πρόεδρος στο Επιμελητήριο Ημαθίας,  όπως ο Στέλιος Μειμαρίδης, ο Στέφανος Αποστολίδης κ.α.,  θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια οποιασδήποτε διοίκησης προκύψει στον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ».

Σύμφωνα τώρα με το δικό μας ρεπορτάζ, οι πληροφορίες από το Βεροιώτικο στρατόπεδο λένε πως αυτό το ραντεβού κλείστηκε για αύριο Πέμπτη, στα γραφεία της επιχείρησης των αδελφών Μπίκα και σε αυτό θα παρευρεθούν εκτός από τους Βεροιώτες επιχειρηματίες και τρία μέλη της διοίκησης του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ.