ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1507 φορές

Στην ΒΕΡΟΙΑ ελπίζουν για θετική απάντηση των Γιώργου και Χρίστου Μπίκα

Σε αναμονή της απάντησης των αδελφών Γιώργου και Χρίστου Μπίκα βρίσκονται όλοι στην Βέροια, ελπίζοντας συγχρόνως πως αυτή θα είναι θετική και έτσι το Βεροιώτικο ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να υπάρχει, ύστερα από αυτά που πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια, φθάνοντας στην διάλυση της ΠΑΕ, με τον πρόσφατο υποβιβασμό, λόγω τιμωρίας της στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Η αργοπορία της απάντησης των δύο Βεροιέων επιχειρηματιών, οι οποίοι θα απαντούσαν θετικά ή αρνητικά έως τις αρχές του Ιουλίου, οφείλεται, κυρίως στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αλλά και στην εμπλοκή του Γιώργου Μπίκα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, στις οποίες ο Γιώργος Μπίκας ήταν υποψήφιος για την προεδρία.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, αυτή η πολυπόθητη απάντηση αναμένεται να δοθεί στην διοίκηση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ στις αρχές αυτής της εβδομάδας και εκτός απροόπτου θα είναι θετική.

Αυτό προκύπτει από τις κινήσεις των συγκεκριμένων επιχειρηματιών και τις επαφές που είχαν και συνεχίζουν να έχουν μέχρι και σήμερα, με ανθρώπους του ποδοσφαίρου από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν και τότε είχαν ενδιαφερθεί να πάρουν την ΠΑΕ, αλλά λόγοι ανώτεροι της θέλησής τους δεν επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο. Επαφές που συνεχίζουν να έχουν μέχρι και σήμερα, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Μάλιστα λέγεται από το στενό τους περιβάλλον, ότι από την στιγμή που αποφάσισαν να ενασχοληθούν με την «Βασίλισσα του βορρά», αυτή από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική, αφού ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες εκείνες οι ενέργειες που θα κάνουν εφικτό κάτι τέτοιο!