ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1787 φορές

Σε εντατικούς ρυθμούς και διπλές προπονήσεις η προετοιμασία της «Βασίλισσας»

Με την βεβαιότητα ότι η «Βασίλισσα του Βορρά» θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική, διοίκηση, προπονητές και παίκτες κινούνται σε ρυθμούς αυτής της κατηγορίας.

Χωρίς βιαστικά βήματα, αλλά με πολύ προσεκτικές κινήσεις,«χτίζουν» την ομάδα του μέλλοντος, με παίκτες κυρίως από την Ημαθία, τους οποίους θα πλαισιώσουν και κάποιοι έμπειροι, έξι στον αριθμό.

Αφού ο Νίκος Παπανώτας με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις έχει καλύψει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το μεσοαμυντικό κομμάτι της ομάδας του, τώρα κινείται για την ενίσχυση του μεσοεπιθετικού, όπου υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία επιλογών, όμως είναι πεπεισμένος ότι και σε αυτές τις θέσεις θα αποκτηθούν παίκτες που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Όσον αφορά το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας που γίνεται στις εγκαταστάσεις του ΓΑΣ στο Ταγαροχώρι, οι προπονήσεις είναι καθημερινές και διπλές (το πρωί στις 7 και το απόγευμα την ίδια ώρα). Μέχρι την ημερομηνία μετάβασης της ομάδας στο Τσοτύλι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, την Δευτέρα 20/8, το προπονητικό τιμ θα δουλεύει πάνω στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μοναδικό ρεπο που θα δώσει στους παίκτες του ο Βεροιώτης τεχνικός είναι η ημέρα του 15Αύγουστου.