ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2616 φορές

Συνεχίζει την ενίσχυση η "Βασίλισσα" - Τα πρώτα φιλικά

Προχωράει με σταθερά βήματα και χωρίς βιασύνη ο μεταγραφικός σχεδιασμός της "Βασίλισσας του βορρά", προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, το οποίο ξεκινάει καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι "κυανέρυθροι", μετά τα μετόπισθεν κοιτάνε και την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, δίνοντας τα χέρια με έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον 31χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό Σάββα Κυριακίδη (φωτο), ο οποίος κέρδισε πέρσι την άνοδο στην Football Leagueμε τον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Δόξα Δράμας, Καβάλα, Νίκη Βόλου, Καλαμαριά, Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Λαμία.

Ο Κυριακίδης προπονείται ήδη με την ομάδα, όπως και ο έμπειρος Βεροιώτης μεσοαμυντικός Στέλιος Μαραγκός, για τον οποίο απομένουν τα τυπικά για την επανένταξή του στους "κυανέρυθρους".

Όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, θα αποκτηθεί ένας έμπειρος για να πλαισιώσει τους δύο νεαρούς και ταλαντούχους πορτιέρο που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι είναι δύο, ο γνωστός στους Βεροιώτες φιλάθλους από τις προηγούμενες θητείες του στην ομάδα, Ισπανός Τζόναθαν Λόπεζ, του οποίου το κασέ ωστόσο είναι "αλμυρό" για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής και ο 25χρονος Ανέστης Κοντογουλίδης τον οποίο είχε παίκτη ο Παπανώτας στη Θύελλα Φιλώτα, ενώ αγωνίστηκε και στη Νάουσα.

Από εκεί και πέρα, θετική εισήγηση υπάρχει και για έναν ακόμη έμπειρο Βεροιώτη ποδοσφαιριστή, τον 32χρονο μέσο Αλέξανδρο Βεργώνη που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πόντου.

Να σημειωθεί ότι το ρόστερ θα απαριθμεί, όπως τόνισε ο Νίκος Παπανώτας, κοντά στα 25 άτομα, ωστόσο επειδή ο Βεροιώτης προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες της Κ19, αποφάσισε να μείνουν και να προπονούνται και αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Κλείστηκαν τα πρώτα φιλικά

Δέκα στον αριθμό φιλικά παιχνίδια θα δώσουν οι "κυανέρυθροι" μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα εντός έδρας ματς θα δοθούν στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, αφού το στάδιο θα κλείσει για ένα μήνα προκειμένου να γίνει σπορά του αγωνιστικού χώρου ώστε να είναι έτοιμος για τις επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστοί τέσσερις αγώνες. Ο πρώτος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (18/08) με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου Ημαθίας, ο δεύτερος με την επιστροφή της ομάδας από το Τσοτύλι (29/08) στην Πτολεμαϊδα κόντρα στον Φούφα. Ο τρίτος με αντίπαλο τη Νάουσα στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου (01/09) και ο τέταρτος εκτός έδρας με τη Δόξα Δράμας στις 12 Σεπτεμβρίου.