ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1445 φορές

Πρώτο ρεπό και ξεκούραση των παικτών της «Βασίλισσας»

 ‘Ένα πολύ βαρύ 9ήμερο μένει πίσω για τους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποίοι ανήμερα της Παναγίας πήραν το πρώτο τους ρεπό και μαζί τις πρώτες τους ανάσες από τις διπλές καθημερινές  προπονήσεις.

Ο Νίκος Παπανώτας θα έχει στην διάθεσή του και πάλι από την Πέμπτη τους παίκτες του και μέχρι την ημερομηνία μετάβασης της ομάδας στο Τσοτύλι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, την Δευτέρα 20/8, το προπονητικό τιμ θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Δέκα στον αριθμό φιλικά παιχνίδια θα δώσουν οι "κυανέρυθροι" μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα εντός έδρας ματς θα δοθούν στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, αφού το στάδιο θα κλείσει για ένα μήνα προκειμένου να γίνει σπορά του αγωνιστικού χώρου ώστε να είναι έτοιμος για τις επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστοί τέσσερις αγώνες. Ο πρώτος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (18/08) με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου Ημαθίας, ο δεύτερος με την επιστροφή της ομάδας από το Τσοτύλι (29/08) στην Πτολεμαϊδα κόντρα στον Φούφα. Ο τρίτος με αντίπαλο τη Νάουσα στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου (01/09) και ο τέταρτος εκτός έδρας με τη Δόξα Δράμας στις 12 Σεπτεμβρίου.