ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1643 φορές

Ενισχύεται με Κανούλα η «Βασίλισσα», συζητάει με Βεργώνη, Μπαλάφα

Η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΒΕΡΟΙΑΣ με έμπειρους παίκτες , όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, αποτελεί πλέον την επόμενη προτεραιότητα για τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία αναζητά δύο μεσοεπιθετικούς, ένα 10άρι και ένα φορ περιοχής.

Μια από τις περιπτώσεις η οποία βρίσκεται ψηλά στη λίστα των κυανέρυθρων, για την θέση του φορ, είναι ο Σάκης Κανούλας, ο οποίος μάλιστα σε λίγο θα προπονηθεί με τους μελλοντικούς του συμπαίκτες στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και εκτός απροόπτου από αύριο θα είναι και επίσημα παίκτης της «Βασίλισσας», αφού έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της και πλέον μένουν τα τυπικά.

Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα Λάρισας  στη Football League, αποτελεί έμπειρη λύση για την κατηγορία (παλιότερα σε Πανσεραικό, Μακεδονικό,Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλα και Αναγέννηση Επανομής). Επίσης, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Τυρνάβου στη Football  League, αλλά και στη Super League με Άρη και ΟΦΗ.

Δύο πρώην άσσοι της «Βασίλισσας» ο Αλέξης Βεργώνης και ο Σωτήρης  Μπαλάφας, που είναι συνδεδεμένοι συναισθηματικά, όχι μόνο με την ομάδα αλλά και με την πόλη, αφού ο πρώτος είναι Βεροιώτης, ενώ ο δεύτερος είναι γαμπρός στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, είναι οι παίκτες που θέλει διακαώς ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Νίκος Παπανώτας, ο οποίος εδώ και καιρό έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή τους, κάτι που πλέον χειρίζεται η διοίκηση, αφού οι διαπραγματεύσεις έχουν να κάνουν με το οικονομικό.

Τέλος η ΒΕΡΟΙΑ είναι  πολύ κοντά στην απόκτηση ενός  10ριου με μεγάλη εμπειρία στην Β΄ και Γ΄ Εθνική. Με τον παίκτη τα έχει βρει σε όλα, όμως εμπόδιο αποτελεί η συμφωνία που αυτός  έχει με άλλη ομάδα, κάτι που η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ προσπαθεί να το λύσει με τον πιο ανώδυνο τρόπο.