ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1439 φορές

Ν. ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα»

Μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας του στα πλαίσια της προετοιμασίας της, με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου, που αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣΗ, δύο μέρες πριν την άνοδο στο Τσοτύλι, ο Νίκος Παπανώτας  μίλησε στο kerkidasport.

 Ο Βεροιώτης τεχνικός έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα, τα οποία δεν θέλησε να τα εκφράσει δημόσια, όμως δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον αγωνιστικό προσανατολισμό των νεαρών στην πλειοψηφία παικτών του, αλλά και γιατί δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα.  Ήταν το πρώτο μας φιλικό και οι παίκτες μου φορτωμένοι από το βαρύ πρόγραμμα των δύο εβδομάδων στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί είχαν αγωνιστικό προσανατολισμό και ικανοποιημένος επειδή δεν είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμού».

Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει αύριο στο Τσοτύλι, για το οποίο η Βεροιώτικη αποστολή θα αναχωρήσει  μετά την πρωινή προπόνηση, ο Ν. Παπανώτας ανέφερε τα εξής: «Ανεβαίνουμε στο Τσοτύλι  για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, έχοντας δύο στόχους. Αφενός την βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης, με τον ρυθμό της έντασης της προπόνησης να αυξάνεται και αφετέρου για να μπούμε στα φιλικά μας παιχνίδια, ώστε να βρίσκουμε σιγά-σιγά τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Με την έλευση άλλων τριών παικτών θα  ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας, το οποίο αποτελείται επί το πλείστον από νεαρά παιδιά, που έχουν απεριόριστο ποδοσφαιρικό ταλέντο και συγχρόνως είναι πολλοί καλοί χαρακτήρες».