ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1527 φορές

Στο Τσοτύλι από σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ

Οι Βεροιώτες αφού προπονήθηκαν το πρωί στο Ταγαροχώρι… ανηφορίζουν σε λίγο (12 μ.) στο Τσοτύλι Κοζάνης, όπου θα παραμείνουν  για ένα δεκαήμερο για τη διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους.

Η αποστολή αποτελείται από 30 άτομα, από τα οποία οι 23 είναι ποδοσφαιριστές (Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Μαραγκός, Ράδης, Μπακάλης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Ζυγκερίδης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος.
Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Τρούπκος, Τσουλχάι, Μουρατίδης, Λίπε, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Βασίλτσης, Μισαηλίδης), ο Νίκος. Παπανώτας, με τον συνεργάτη του Αντώνη Νατσούρα και τον γυμναστή Απόστολο Χατζάρα, ο τεχνικός δ/ντής Γιώργος Μεταξάς , ο φυσικοθεραπευτής Φώτης Κωνσταντάκος και ο φροντιστής Κοσμάς Ροδίντζης.

Όπως είπε χθες στο kerkidasport ο Νίκος Παπανώτας, αυτό το στάδιο θα περιλαμβάνει την βελτίωση της φυσικής κατάσατασης των παικτών, καθώς και μία τριάδα φιλικών παιχνιδιών, το πρώτο από τα οποία θα γίνει την Τετάρτη22/8 στο γήπεδο Τσοτυλίου με αντίπαλο την Γαλατινή, το δεύτερο το Σάββατο 25/8 στο ίδιο γήπεδο με τη Νεάπολη και το τελευταίο της προετοιμασίας, κατά την επιστροφή της αποστολής από το Τσοτύλι στις 29/8 κόντρα στον Φούφα, στο γήπεδο της Πτπλεμαίδας.